СБУ: Заарештовані донбаські комуністи зізнались у підтримці та фінансуванні сепаратистів

10
0

Таку інформацію підтвердив голова СБУ Валентин Наливайченко.

"І як тільки повалений народом уряд втік з Києва, одразу через комуністичні осередки Луганської, Донецької областей і у Криму, були застосовані механізми передачі готівки, зброї проросійським сепаратиським організаціям, фактично, комуністи були серйозним активатором і спільником тих, хто організовували та здійснювали захоплення органів влади, залякування населення. А тепер, коли почалися катівні, концтабори і розстріли мирного населення на Донбасі, комуністи роблять вигляд, що не мають до цього відношення", - зазначив Наливайченко.

"Зараз на допитах керівники комуністичних осередків, які заарештовані на Донбасі за рішенням судів, і за матеріалами СБУ, і інших правоохоронних органів, дають чіткі свідчення", - додав він в ефірі "5-го каналу".

"Тому наступні кримінальні справи будуть порушенні проти високопосадовців, які у спільності з криміналітетом, а також терористичними угрупуваннями "ДНР" і "ЛНР" зараз тероризують мирне населення на невеликій, але все ж таки частині Донбасу", - уточнив глава СБУ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також