СБУ затримала на хабарі начальника митного поста "Солотвино" (ФОТО)

26
13

Як звітують у відомстві, посадовець систематично вимагав гроші з водіїв за безперешкодний пропуск автомобілів на іноземній реєстрації через міжнародний пункт пропуску.

– Оперативники спецслужби задокументували сім фактів отримання митником хабарів на загальну суму дев’ятсот доларів США та понад три тисячі гривень. Співробітники СБ України затримали зловмисника на робочому місці, – звітують в СБУ.

Начальнику відділу оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Спецоперацію провели співробітники Головного управління СБ України по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю та Головного слідчого управління спільно з прокуратурою АР Крим.

КПП «Солотвино» розташоване на кордоні України з Румунією в межах Тячівського району.


Зауважимо, що вже давно не було гучних затримань на закарпатських пунктах пропуску, хоча ще рік тому либонь не кожні вихідні були спецоперації. Найбільш масштабна і резонансна була на КПП "Тиса".

Додамо також, що цієї ж ночі СБУ проводить іншу спецоперацію на Тячівщині, виявляючи "ліві схеми" вирубок та продажу лісу

Коментарі

І
іван

Так начальник поста, чи начальник відділення?То різні посади.

Л
Ласло

А чому не поклали зміну хабарників мордами на асфальт ? Шютка.Кому потрібна ця показуха.Так можна пакувати кожну зміну і цольників і погранців-і на Лужанці,і на Чопі, і на Тисі,і на Ужгороді ,і на Березному і т.д і т.п.

1
111

судді тварі добропорядочні

ТС
Та-та-та сказав кулеметник

Требую возвращение Правого сектора в Мукачево!

В
Вариш

Тунель який найшли на Ужгородсько-Словатському кордоні належав бившому начальнику СБУ міста Ужгород.... Має по ужгороді кучу ресторанів. Мікроавтобуси з контрабандою пропускають за хабарі, давно Правий сектор не був у Мукачеві.

А
ахах

Змикала попався. Пає непоганий бізнес у Виноградові, побудований з тих же хабарів, та нє, мало му було

И
Иван

Де цей Сталiн ! ?!?!? Щоб цих СБУ разом з прокурорами, судьями, чиновникиками та баригами вiдправив валити лiс в Сибiр та на Калыму будувати дороги... там би I здохли , сволота ! Ви думаете , що всI дурнI , слiпi та на всю голову майданутI ?! Помиляетесь! Треба Сталiна !

К
Контрабандіст

Там ще баба є, дуже противна, а гроші сильно любить. Вот і створює людям видумані проблеми нізчого!

1
111

ПРОКУРОРИ БЕРУТЬ УСЕ

П
Правдоруб

Это называется "ПОКАЗУХА". Господа СБУшники !!! Идите-ка ВЫ заниматься работой!!! Документируйте КПП "Вилок", "Дяково", "Лужанка", "Чоп", "Ужгород", а не hуйнёй заниматься. Скорее всего объект отказался Кашникам платить, вот его и дрюкнули (поимели). Господа СБшники перестанте заниматься крышеванием контрабаса и черножопых, а займитесь ИСПОЛНЕНИЕМ СВОИХ ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ОБЯЗАНОСТЕЙ - боритесь с коррупцией а не с теми КТО ВАМ НЕ БАШЛЯЕТ!!!

Х
ХХХ

Треба їх щи за наркоту і цігаретлики зазвідати.

М
мілан

то всьо фігня, ПОКАЗУХА, то вшитких мож взяти на хабарьови, бо не один на таможні за 5-6 тисяч зарплати жити не буде, люде зрозумійте.Була би зарплата в них 30-40 тисяч та тоди мож не брати хабарі.

Б
Букі

Красно стоять коло стенки

Читайте також