СБУ затримала ужгородського слідчого за хабар у 300 доларів

9
13

Сьогодні, 6 травня, співробітники СБУ та управління внутрішньої безпеки Національної поліції затримали слідчого Ужгородського відділу поліції за підозрою в отриманні хабара.

Правоохоронець підозрюється в одержанні хабара у розмірі 300 доларів від місцевого мешканця за непритягнення його до відповідальності через причетність до незаконного обігу наркотиків, за ст. 309 Кримінального кодексу України.

З грошима затримано адвоката підозрюваного, вивчається можлива причетність працівника поліції до цієї протиправної угоди.

— Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368, тобто прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Головне управління Національної поліції в Закарпатській області розпочало службову перевірку за даним фактом. Управління внутрішньої безпеки поліції і надалі вивчатиме роботу правоохоронців з метою виявлення корупційних ризиків, - йдеться у повідомленні поліції.

Коментарі

Ю
Юрко

затримали слідчого Ужгородського відділу поліції за підозрою в отриманні хабара. ЧИ З грошима затримано адвоката підозрюваного,

Д
Діпсі

Копи чи поліція чи міліція не важливо... особисто я маю родича який працює в поліції і пройшов переатестацію без грошей без нічого, люди добрі , всі проходили атестацію без грошей (участові, опера, слідуки) то лиш начальство боялось шо їх уберуть та бігало рішало. Обичні менти їм нема, що втрачати і комісії не зрізали цих людей бо і так немає кому працювати. Кажуть зарплати великі??? Участкові і ще деякі сектора по 5 тисяч отримують... в патрульній новій поліції більше 20 вакансій вільних на даний час...люди уходять бо погані умови праці, не все так гарно і гладко як по телебаченню піарять.

Л
людвіг

це ті шо пройшли переатестацію, неустояли, спокуса їх взяла

Л
Ласло

Ну.і що змінилося в мусарні (язик не повертається назвати нечисть "копами") ? За бабло атестувалися і продовжують вимагати і брати.

Р
Робі

Замість того щоб займатися роботою, займаються тупими підставами і не більше, самі ж в цей час умножають суми в 20-30 разів і ходять з німфом на голові!!!

LC
Lex Civium Dux

не посадять, бо незначна сума і, як сумлінний працівник правоохоронних органів(справно давав нагорі) буде амністований.А вот кібо бола значна сума-тогди би ся просто одкупив. Виходить на єдно-не сяде нияк.Радше засадять десять нещаснику, шо збиравуть желізо по свалкам

M
McMurphy

Доблестний "атестований" слідчий що міняє своє матеріальне становище на краще

Д
Дідо

Нашто такі статті писати кого з таких посадили- посадять кіть украв курицю вать міх крумплів

М
Микола

Попався на 300 баксах.. Лошара! Дєшовка! Ніщєброд! Посадять як за буханку хліба, а всякі там насірови будуть з таків лохів пертися.

О
олександр

До Чистильщика. Посадять товди коли почнуть валити Ланя і його банду із Станова братів близнюків Зайців. Які тепер продовжують ліпити пилимині. А також мусорів Кі їх покривають...

О
олександр

У мому селі імили дітвака з шпріцами з наркотов у тот же день го упустили. А на другий день прийшли СБУшники та увіділи шо грошей є доста бо отець робить у Чехії. Та дітвак гуляє на свободі. Спокійно собі зробив візу тай утік . Туй даже є статья на Мукачево нет про нього шкода фабія з Залужжя.

Ч
Чистильщик

Коли уже напишете що посаджено ? А то щось лише затримують а далі великий 0

Є
Єріка

Кого затримали? Хто знає напішить прізвище.

Читайте також