Секретна дача за 30 млрд рублів: де відпочиває російський прем'єр Медведєв (ВІДЕО)

5
5

Території неймовірної садиби займає понад 80 гектарів.

Відео було відзняте дроном і оприлюднене у мережі Фондом боротьби з корупцією, який очолює опозиціонер Олексій Навальний.

Як пише УП, посилаючись на російських опозиціонерів, головні будинки садиби 18 століття були відреставровані.

Також на величезній території в 80 га побудовано багато будівель і об'єктів, в тому числі – лижна траса з підйомником, приватний причал на Волзі, басейни, допоміжні будинки і так далі.

Орієнтовна вартість садиби - 25-30 млрд рублів.

Коментарі

З
Закарпатец

Так это дача Яценюка! Построил на бабло пиндосов, за щенячью преданность Америке, кровь и страдания украинцев, а сам слинял на Багамы

О
Оглядач

Якщо команда Сталіна брутально топила 5 колону (юдо-троцкістів) в крові, то команда Путіна обрала щодо них м"яку тактику. Рано чи пізно лібералістичні істоти на кшталт Мєдвєдева (гарне російське прізвище - чи не так?) підуть услід за одноплемінником Ходорковським.

ДЯ
до Я

Да ну его этого АЙФОНЧИКА . Есть очень отличная новость из кацапстана . Ихние военкоматы смогли набрать только 10 процентов резервистов на учения . Это значит только одно , что авантюру Кремля даже его оболваненный народ не подерживает .

Я
Я

Считать чужое это разве нормально? В таком случае расскажите нам о своё даче редакция. Ещё бы хорошо бы было прочитать о даче Ваших хозяев. Ну?

О
Олег

Я в шоці від наших ЗМІ.Та ви покажіть які дачі мають наші можновладці,це просто смішно

Читайте також