Секрети правильно експрес-макіяжу: що потрібно для бездоганного зовнішнього вигляду

48
0

Гарний зовнішній вигляд - запорука впевненості в собі. Для перетворення сучасні жінки активно використовують декоративну косметику. Але не завжди для нанесення макіяжу є багато часу.

Якщо вранці щось пішло не так, завжди можна скористатися експрес-методикою. У чому її секрети? Які кошти знадобляться?


Перелік засобів декоративної косметики для експрес-макіяжу

Щоб швидко освіжити обличчя, приховати дефекти, надати виразності погляду і обсягу губ, необхідно озброїтися арсеналом косметичних засобів. До його складу повинні входити:

  • зволожуючий крем з тонуючим ефектом;
  • палітра тіней;
  • чорна туш;
  • коректор;
  • універсальний засіб для губ і щік.

Зволожуючий крем наситить шкіру, додасть їй свіжість, вирівняє тон і приховає основні вади. Універсальний засіб для губ і щік скоротить час на вибір окремих косметичних продуктів, дозволить створити легкий рум'янець, зробити губи більш соковитими. Палітра, що складається з великої кількості відтінків тіней, відкриє безмежні можливості для образів в різних стилях. Хороша туш подовжить вії, зробить їх об'ємними. Коректор приховає темні кола, пігментні плями, прищики.

Секрети успішного експрес-макіяжу

Допоможе дізнатися, як правильно зробити експрес макіяж concept360 - популярний салон краси, де працюють майстри з великим досвідом роботи. Зазвичай його нанесення забирає не більше 15-20 хвилин. Головний секрет полягає у відсутності необхідності використання кистей, стійких основ, олівців, підводок.

Вирівнювання тону шкіри виконується за допомогою ВВ або СС-кремів. Вони наносяться пальцями. Для рівномірного розподілу достатньо здійснити кілька кругових рухів, злегка «вбиваючи» косметику в шкіру. Універсальна чорна туш з ефектом подовження, обсягу і поділу вій позбавить від необхідності нанесення декількох шарів.

Для губ і скул необхідно вибирати природні персикові або рожеві відтінки. Засоби з кремовими текстурами також можна наносити пальчиками, злегка розтушовувавши на обличчі. Для рівномірного фарбування губ потрібно аплікатор. Замість відтінку косметики можна використовувати звичайний безбарвний блиск.

Від застосування тіней можна відмовитися або використовувати їх в мінімальній кількості. Досить нанести темний відтінок в складку, світлий - по віку. Перший додасть погляду виразність, другий - приховає втому.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також