Секс-працівниці у словацькому побратимі Ужгорода тепер під наглядом відеокамер (ФОТО)

49
1

Міський уряд словацького міста Кошице, побратима Ужгорода, встановив 5 камер спостереження у районі, де найчастіше фіксують скупчення жінок, які надають сексуальні послуги.

Відеокамери розташували на трьох вулицях у Старому місті. Сподіваються, що цими заходами вдасться трохи стримати нелегальну проституцію. А також зменшити кількість чоловіків, які не бажають фігурувати в якості "клієнтів".

Мешканці району вже давно жалілися представникам влади на незручне сусідство. Також їх турбувало, що всюди розкидані використані презервативи.

Відеокамери були встановлені радою з питань запобігання злочинності. Обійшлися вони бюджету міста у 36 461 євро. Всі вони підключені до центру муніципальної поліції, де наглядають за порядком на вулицях міста.

Голова Старого міста Ігор Петровчик вважає, що камери допоможуть боротися зі злочинністю та проституцією. А також будуть слідкувати за ситуацією на дорогах та запобігати ДТП.

Він зазначив, що просто стояти на вулиці не є кримінальним злочином, тому притягнути повій до відповідальності досить важко. Усі великі міста Словаччини борються з подібною проблемою, і не знають як її вирішити.


Також пропонуємо прочитати ексклюзивне інтерв'ю Mukachevo.net із закарпаткою, яка знімалася у фільмах для дорослих.

Коментарі

І
І

Автор даної статті, ви мастер по підбору назви, прям креатив, ваш кумир Малахов????????

Читайте також