Селищна влада Чинадієва виділила 200 тисяч на благоустрій 3 сотин землі (ВІДЕО)

11
23

Депутати виділяли кошти на благоустрій цілого парку, а гроші пішли на рекострукцію паркану біля Алеї Слави.

Про це йдеться у тематичному сюжеті телеканалу М-студіо, які виїхали на місце, щоб розібратись у ситуації навколо скандального виділення коштів. 

За словами активіста, депутата чинадіївської селищної ради Юрія Кохана, депутатів просто обманули, бо гроші виділялись на облагородження парку по вул.Мічуріна, який заямає майже 3 га, але як виявилось пізніше, 200 тисяч підуть на реконструкцію паркану Алеї Слави, яку не потрібно було проводити, і облагородження всього 3 сотин землі навколо неї. 

"Роботи стартували ще до оголошення тендеру, що значить, підрядчика вже вибрали. Це один і той й же монополіст, який і проводить всі ремонтні роботи на території селища і "тісно" співпрацює з місцевою владою", - зауважив активіст.

Журналісти М-студіо намагались запитати про це у селищного голови Івана Мошака, якого не було на робочому місці. 

 Mukachevo.net

Коментарі

С
Саша

То чому б не провести закупівлю в електронному форматі. Там і проблем і скандалу не буде,там повага і добра реклама, якість краща і публічність гарантовано!!! Правда з відкатами важче. Мабуть це і є най більшою перешкодою тому і доводиться вишукувати відмазки накшталт на 200 тис тендер не проводиться. Так закон не забов'язує проводити тендер на 200 тис.,але і не забороняє!!!

МЦ
модерація це по європейськи

шо ви так на мене погнали ?? я вообще не з чинадієва , а вас терпил необкрадувати мошак не може собі не позволити , як мош стільки років на нього гнати і попри те кожні слідуючі вибори голосувати за нього , стадо чинадієвськоє , ви даже пред*явити толком йому нічого не можете , лем язиками треплете

0
007

Чому такі суттєві питання не кидаєте у топ-теми?Завтра знімете з тем і всі акуратно про все забудуть!!!!!!!!!!!А так люди накидали би тем для роздумів,бо цей мошак з наголосом на останньому складі із малої букви,задолбав усьо Чинадьово !!!!!!!!!!!!!!!А ради йому ніхто не може дати.

ВВ
Василь Васильович

Я сьогодні був на обєкті який реконструює Гольча, люди працють, пока все йде добре, кошторис є в наявності. Претензій до Гольча стосовно дитсадка №2 немає.

ДК
до Кохана

А куда їм ся уже дівати, таяк коли пацкуна у угол загнати то ще огризаться, а другі пацкуни вже ся розбігли. Хіба ще газети розношує по дуброві, єден пацкунчик-канончик.

ЮК
Юрій Кохан

Закивалися крисинята-гольчинята. Вони як думали красти у нас ГРОМАДИ і спокійно спати? Нема дня без ночі,ночі без дня.Се лиш початок, всьо ще в переді за свої дії прийдеся відповідати.

ЧБ
Чинадівці більшість

То добре шо бояться, а горе активіста впізнають то є добре, а злодії його ся боять, та цукор їм ся поднимать, і серце имать. Так держати Юре!!!

АІ
Анна Іванівна

Бояться контролю Гольчі-негритята.

ДМ
до модерації

Кроме повішеників, тих хоронять збоку.

ДМ
до модерації по европейськи

Там мавуть усі злодії бути у тих гробиках гольчових.

ДМ
до модерації по европейськи

А школу де діточки вчилися на водіння авто, дівчатка на швеї, яким чином тот Гольча забрав школу та зробив там ресторан, і се 10 метрів від школи!!!!! Се влада не видить? Кіби хоть 15 таких Коханів було, то був би порядок.

ДМ
до модерації по европейськи

Шо трясетеся? Будете ще відповідати за свої вчинки. Колись і вертати треба буде награбоване.

ДК
до Клюси

Рінь у р.Латориця крав, от і нажився. Один КаМаЗ ріни коштував у Гольчі 3000-4000 грн. а він брав задарь, на день по 6-8 машин.

ІП
Іван Павлович

Коли тесть умер у Глинянци, то Гольча одказався везти на машині, яку у церковної громади видурив, бо не у нього гріб брали. А ще кось застає за того Гольчу. То сволота ще та.

ЮК
Юрій Кохан

модерація це по європейськи..... Я знаю шо для тебе я ГОРЕ, а мусиш змиритися з ним. Бо я відстоюю інтереси громади та тих людей які мене вибрали.Може доста красти у нас, а час шось і у Чинадієві робити. Кому нелюбиться жити по закону вперед за лигетивним расея велика.

ІМ
Іван Миколайович Зубак

Не так Мошак як тот Гольча, він дись так красно Мошака подставить, не буде позирати шо він му кум.

ІІ
Іван Іванович Клюса

Ага Гольча негрівський тракторист ходив та людей будив своїм трактором у воєнних домах. Убутися не мав у шо та в кирзаках вонячих ходив, а тепер ся розокрав то бетяром став негрівським.

І
Іван

Та кіть роботи стартували, то де аванс виконавцю? Хіба за свої гроші робить, на благо селища.

Ч
Чинадіхвець

Комусь тот активіст і горе, кібо більше таких боло депутатів. Гольча з мошаком ходили би ще все у шароварах, тракторіст з офіціянтом дорулили мені ся видить.

Й
Йосиф

Це видно що модерацій по злодійський скоріше захищає сокамерників (будущих). По вул.Щорса і по нині світла немає, а ті світильники дійсно ніхто і не міняв, вони там уже роками, хіба лампочки вкрутили, але не за 15000 грн.

М
Модератору

А ви зайдіть лем у фейсбук, там доста інтересні матеріали про Гольчу, які лампи наклав за 15000 грн.(4шт) і ще старі, на садикові покрасив городину за 199 000 грн....а ще як рінь із р.Латориці крав докі го не ймили. Чому то не пишеш модераце? А нашо тоді робить? Собі в убиток? А остановка у Чинадьові за 52 000 грн.? Не херово ні? Сього року уже собі списали 1 000 000 грн. Так би ся жила, лем Кохан Ю. їм не дає красти. А чому депутатам не покаже договір Гольча В.І. а чомусь гроші перераховані на Гольча В.Й.? Вам се нич не говорить? Може доста уже красти?

МЦ
модерація це по європейськи

а цього горе активіста вже цілий район впізнає , 100 гривньовий депутат , не будемо казати від кого

МЦ
модерація це по європейськи

Роботи стартували ще до оголошення тендеру, що значить, підрядчика вже вибрали. Це один і той й же монополіст, який і проводить всі ремонтні роботи на території селища і "тісно" співпрацює з місцевою владою", - зауважив активіст. шановна редакція , по перше на 200 000 тендер не проводиться , по друге підприємців які обслуговують держустанови Мукачівського р-ну які в свою чергу розраховуються державними коштами , можна перерахувати на пальцях однієї руки , щоб для вас це не було великим монопольним секретом , зверніться в казначейство із запитом кому хто і скільки перераховує , там одні і ті ж самі фірми та ПП для всіх сільрад , дураків працювати з держбюджетом не так і багато , не робіть з цього сенсації

Читайте також