Семаль скликає позачергову сесію міськради, щоб скласти повноваження

16
3

Про це новопризначений в.о. мера Ужгорода та секретар міськради заявив у коментарі Мукачево.Net, і про це йдеться у його офіційній заяві від суботи, 8 листопада.

- У зв'язку з неузгодженністю дій фракціі Єдиного Центру в міській раді Ужгорода з обласною партійною організацією щодо голосування за зняття Віктора Щадея Щадея я ініцюю скликання позачергової сесії на 10 листопада, а також складаю з себе повноваження секретара міської ради, - зауважив Віталій Семаль.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 7 листопада депутати Ужгородської міськради змінили на посаді в.о. мера та секретаря Віктора Щадея на Віталія Семаля.

Мукачево.Net

Коментарі

У
Ужгородцю

Я такий же ужгородець,як і ти і не знаю ні одну людину,яка б хотіла повернути хабарника і "дєнежного рєшалу" Погорелова,своє відношення до Ужгорода і до Ужгородців він показав своїми справами і безвідповідальними діями! Тож,друже,ми його обов"язково повернемо,але на цей раз місцем роботи для нього стане сміттєвий бак!!)) Слава Україні!

У
Ужгородці

Може нарешті мешканці міста виберуть собі мера, а не 35 депутатів нам навяжуть когось? Коли за законом наступні вибори голови міста? .. а поки поверніть законно вибраного ужгородцями Погорелова, Щадеї з Семалями можуть прийняти участь як кандедати на наступних виборах. Задовбав вже цей цирк з в.о.

Д
Домик

Ахахах)) что за херня происходит?)))

Читайте також