Серед 223 затриманих терористів в зоні АТО - один "русин" із Закарпаття

14
1

У прямому ефірі "Свободи слова" у понеділок, 8 грудня, начальник головного слідчого управління СБУ Василь Вовк розповів, що представники так званих "ДНР" та "ЛНР" вимагають звільнити полонених терористів. І надали список, у якому значиться 684 людини.

"Я не претендую, що це число дійсне, і там не може бути більше або менше людей. Це те, що значиться в нашому центрі. Нам надали список інші структури, родичі ... Вони надали нам список людей, яких би вони хотіли бачити в Донецьку і Луганську. Ми зараз працюємо над цим списком. і якщо ці люди у нас є - перебувають під вартою і вони дійсно хотіли б їхати на Схід, то ми знайдемо формат, щоб їх звільнити ... Але за формулою "всіх на всіх", - сказав Василь Вовк.

Однак частина затриманих, підозрюваних в тероризмі і сепаратизмі, відмовляються повертатися на Донбас.

"49 осіб відмовилися їхати в ту зону. Це говорить багато про що. Слідчі СБУ висунули підозру і тримають під вартою 223 людини. Тому можете підрахувати, яка частина відмовляється їхати практично в свої будинки ", - зазначив він.

"Я вам скажу, які особи там є. Так мені було заявлено представниками" ЛНР" і "ДНР", їх цікавлять всі 223 людини. Я кажу: там є одесити, один русин із Закарпаття, який знаходиться під вартою. Там з Вінниці одна людина, яка не має відношення до Сходу ", - додав Вовк.

Мукачево.net

Коментарі

Я
яяяяя

не на ті заробітки заблукав

Читайте також