Серед 5-х загиблих у ДТП на Чернігівщині - екс-голова с.Ключарки, що під Мукачевом

3
13

Мова про Марію Йосипівну Уманську. Вона разом з іншими пасажирами джипу Honda CRV до вокзалу, щоб встигнути на поїзд до Мукачева, де вже за 3 дні мала святкувати день народження.

Їм на зустріч вискочив Opel, фактично протаранивши джип. Пані Марія не кермувала авто, а була одним із 3-х пасажирів. На жаль, у авто не спрацювали подушки безпеки, і 2 пасажирів джипу з 3-х, а також водій, житель Чернігова, загинули на місці. Також загинули на місці водій та пасажир Opel.

Марія Йосипівна Уманська тривалий час очолювала село Ключарки, була депутатом Мукачівської районної ради, працювала в Мукачівській РДА. Донедавна вона була керуючим Мукачівського відділення Дельта Банку.

Редакція висловлює співчуття рідним загиблої.

Інші деталі резонансної ДТП, яка сталася вчора, 25 травня читайте у новині та дивіться у сюжеті Спецкору.

Коментарі

3
3454

Так її чоловік помер давно , хіба що це вже другий.

А
Алла

Це доводить що завжди в машині треба бути престебнутим,,можливо це б врятувало им життя,,,

П
Петро

Само перший коментар правильно написав. В деяких машинах встановлено якщо не пристібнутий то подушки не спрацьовують! Більше шкоди подушки нанесуть не пристібнутим! У Honda CRV хороші подушки, дійсно хороші...

ДР
До редакції

Я написав цілком пристойний коментар - а ви видаляєте. Будьте адекватними.

С
Сюрприз

Їду недавно через Карпати, всі ці плавні повороти, їду на мотоциклі, виїжджаю з чергового повороту і шо я бачу, фура обганяє мікроавтобус прямо на мене. Добре я на мотоциклі, відносно спокійно проїхав по краю проїжджої частини, вже за білою лінією. Їхав би на машині довелося б тікати повністю на узбіччя, шансів роз'їхатися нуль. Отака х*йня малята.

РР
Руслан Р.

Господи! Та тото й батько Саші загинув?! Боже, яка трагедія! Сашку із слизами на вочах, прийми іщи єдно соболезнованіє! Царство Небесноє твоїм батькам і всім трагічно загинувшим у цій катастрофі!

П
ПЛАЧУ

Марія Йосипівна загинула з своїм чоловіком......Чудова пара була, завжди посміхались і були щасливі....Взаємопорозуміння і віддіність,вотщо бачили всі в їх стосунках!Земля їм пухом.....Нехай їхні душі будуть разом щасливі.....скорбим

B
betonus

У нас пристебуються у машині тільки при в'їзді у Вишнє Німецьке, або в Загоні, а так по Неньці їздять непристебнуті. До редакції. Виправте помилки в тексті.

РР
Руслан Р.

Саня прийми співчуття! Велика скорбота! Твоя мама була прекрасною людиною. Хай Бог дарує її душі Царство Небесноє, а в людях їй Вічная память!

МК
Мишель Крету

она - героиня

К
Ключарки

Співчуття мамі та синам і їхнім близьким.

W
walnut

Співчуття рідним і близьким

2
2

Подушки безпеки вистрілюють зі швидкістю від 200 до 300 км/год, людина в момент контакту має бути зафіксована в максимально стабільному положенні, тобто пристебнена. Непристебнена людина в момент удару всім тілом продовжить рух по машині вперед, в такому разі подушка немов аперкотом може зламати шию. Для цього в багатьох машинах подушки безпеки не спрацьовують без пристебнених ременів, автовиробники не хочуть брати на себе відповідальність за смерть безтолкових водіїв.

Читайте також