Серед мукачівських школярів провели гру "Я-патріот" (ФОТО)

12
7

20 жовтня у спортивному залі ЗОШ №20, Мукачівським Будинком школярів було проведено пізнавально-розважальну гру «Я-патріот».

У грі взяли участь дванадцять загальноосвітніх шкіл міста. Учні шкіл за допомогою жеребкування були поділені на чотири команди. Гра включала в себе п’ять турів. І тур - «Українські народні звичаї і традиції», ІІ тур - «Сучасні українські пісні», ІІІ тур - «Закарпатсько-український словник», ІV тур - «Кубики» та V тур - «Костюмована гра». Школярі мали можливість позмагатися та продемонструвати свої знання про країну, де вони проживають та мальовничий, багатий на природу, Закарпатський край.

Переможцями стали учні ЗОШ № 4, 20 та НВК ЗОШ 1 - гімназія, які показали чудову гру та в свою чергу були нагороджені грамотами.

"Маємо надію, що проведення таких заходів є хорошим засівом у душі юного покоління, свідомого, щирого, розуміння і усвідомлення своєї приналежності до великої української нації. Сформує у них бажання не тільки пишатись тим, що вони є українці, а й робити щось для того, щоб ми пишались своєю країною", - повідомляє прес-служба Мукачівського Будинку школярів.

Коментарі

Ж
житель

БАРАНИ ПУСТОГОЛОВІ!!!

В
Василь

Дітям голови дурять різними патріотичними іграми, а народ за кордон утікає від "великої української нації".

"Я-газ по 7.20"

"Я-$ по 24", "Я-зарплата 2500 грн.", "Я-бензин по 20грн." "Я-СВІДОМИЙ ІДІОТ"

2
2321

хворі на голову

К
кабан

дебилы

МП
Може помилка?

Напевно треба було написати: "Я ідіот"? Бо лиш ідіоти за неповні два роки можуть прос...рати власну країну.

5
555

я фосс ане патриот.ха ха.ви уже допатриовали довели державу у нищету.

Читайте також