Серед переселенців на Закарпатті: Kazka, Олексій Дурнєв, Віктор Павлік та інші зірки

27
9

Закарпаття гостино приймає в нелегкий час вимушених переселенців з усієї України.

Серед тих, хто покинув свої домівки чимало селебрітіс вітчизняного шоу-бізнесу. Звісно, більшість зірок своє перебування на Закарпатті не афішує. Та все ж, з власних джерел нам стало відомо хто саме тимчасово оселився у нас та чим вони займаються.

Олександра Заріцька (гурт Kazka)

Олександра одна з перших прибула на Закарпаття та одразу долучилася до допомоги ЗСУ. Разом з місцевими жителями у Берегові, Саша плела маскувальні сітки для військових.

Олексій Дурнєв

Відомий український комік та майстер сарказму, рідне місто якого Маріуполь, оселився в Мукачеві та створив телеграм канал «Боже, яке кончене» https://t.me/bozhejakekonchene. На каналі можна ще раз переконатися в зомбованості та нездатності до адекватного мислення громадян Росії. Щоб продовжувати працювати, Олексій записує відео в одному з павільйонів місцвого каналу.


Віктор та Катерина Павлік

Співак та його дружина блогерка теж приїхали до Мукачева. Катерина активно займається волонтерством. А Віктор у стінах Мукачівського Палацу культури і мистецтв записав нову патріотичну пісню.

В Мукачівському Палаці культури та мистецтв свою творчість записала і Наталя Могилевська. Пісня має назву «Кажемо НІ, жахливій війні». Згодом піар-менеджер Могилевської зазначив, що пані Наталія була тут лише кілька днів, вона відвідала Юрія Рибчинського, написала новий текст пісні та зняла кадри для відеокліпу, який днями вийшов.

Наразі Наталія Могилевська знаходиться в дорозі та її локація Проців.


До рідного Закарпаття повернулися учасники гурту «Без обмежень».

Ще на Закарпатті бачили Андрія П’ятова капітана національної збірної по футболу, співачку Олю Полякову, акторів «Дизель шоу» та інших українських зірок.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

РМ
Розум має бути

Замість тікати - на фронт, там люди потребують психологічної підтримки!Могилевська співала у метро. І ті, хто там сидів , переляканий, з нажаханими дітьми, відчули полегшення, хвильку перепочинку. Бо ж не втекла, хоч і могла, ось вона - поруч, також переживає. А усілякі Павліки забилися під спідницю. А що велика звізда реп'яхова вже не думає кидати Павліка? А так страдала, так страдала. Тьху, недорозуміння. Мукачево. нет, такого роду інформація навряд чи радує тих, чиї діти зараз у гарячих точках, чи тих, хто хоронить своїх дітей.

Х
Ххх

Всі Кияни зараз мають захищати Київ, так казав ваш мер.

Н
Наталія

А дружина українця Віктора Павлівка не могла би хоч зараз перейти на українську мову, хоча би у публічній сфері? А її чоловік не міг би їй це втовкмачити, якщо сама не зрозуміла дотепер?

М
Марія

А Дурнев що приперся фігнею займатися на завод ,або в комунальну службу вулиці підмітати. Може і з перехожими пофіглювати, як кишка тонка захищати свою домівку.

P
pora

Sho woni tut na Zakarpatti zabuli??? Iditj na front!! A ne teper durni pisni zapisuwati!!

М
Мукачево

Зірки це ті хто на передовій!!!Павлік це зірка чого,трьох бабусь на концерті в Берегово?дружині принести перелік щоб вона розпіарити себе за чужий кошт???Радіти тому,що чоловік записав патріотичну пісеньку замість того аби захищати рідне місто???Зірки це наші хлопці на передовій,і Закарпатці які не сиділи вдома і чекали ворога а вийшли на зустріч;зірки це люди,які допомагають ЗСУ,переселенцям і при цьому не кажуть принесіть мені я віднесу і зроблю фото яку??Хоча який світогляд такі і зірки,це для автора статті

М
мукачивець

Дурнев також міг би іти обороняти свій Київ а не тут студії знімати,позерайся,ниших туда а они звідти!!!

I
Istvan

І Ростислав Любомирович Валихновский теж у нас у Мукачеві

Р
Рем

ПАВЛІК - МІГ БИ СПОКІЙНО ЗАХИЩАТИ СВОЮ МАЛУ БАТЬКІВЩИНУ, А НЕ ПІД СПІДНИЦЕЮ ЖІНКИ ТІКАТИ ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. КОЖЕН МУЖИК МАЄ ІЗ ЗБРОЄЮ В РУКАХ ЗУСТРІЧАТИ ВОРОГА БІЛЯ СВОГО БУДИНКУ.

Читайте також