Середа на Закарпатті розпочалася з долара по 22 гривні

6
43

Саме такий підсумок вчорашніх спекуляцій з курсом найпопулярнішої валюти на чорному ринку, себто у валютників, в яких єдиних можна ще купити долар, хоча не завжди і не у всіх.

Здати долар у середу до обіду можна було по курсу 19,80 - 20,00 гривень.

Щодо євро, то купити у валютників можна по 27,00 гривень, а здати - по 24,30 гривень.

Варто зауважити, що вчора пообіді валютники Закарпаття, як то кажуть, відривалися на повну: курс долара та євро "скакав" відповідно до 27 і 35 гривень.

Про американські гірки з курсом на Закарпатті читайте більше у новинах:

Курс долара та євро на Закарпатті тримається досі на рекордній позначці

Інша схема, або Як українці масово перекваліфікувалися у валютних «мінял»

Курс євро та долара на Закарпатті дещо знизився

Від курсу валют закарпатців продовжує лихоманити

Курс євро та долара в Мукачеві "зірвався з котушок"

Як закарпатці на курсі валют заробили мільйони (+інфографіка)

Мукачево.Net

Коментарі

L
LikBez

Против Тупизма, твой рассказ актуален для работника стойки, а я как имел 12.5 штук зелени в банке год назад (по твоему примеру), так и имею сегодня не менее той же суммы, т.к. они постоянно в обороте: гривна - доллар - гривна - .. и для меня курс значения не имеет. Как получал доход Х долларов с Y продаж, так и получаю Х долларов с Y продаж. Многим этого не понять.

ПТ
Против Тупизма

к LikBez.Это ты походу малеха тугой,у нас в стране медленно идет инфляция,поэтому и нужен доллар а не гривна в сбережение.Первый примере тебе приведу,У тебя было 100к гривен в банке. Год назад это было грубо 12.5к долларов.Ты,мог купить квартиру (1к. без ремонта)Машину иномарку.И сейчас твои 100к гривен это меньше 5к долларов.А при покупке квартиры,машины или бизнеса,просят деньги только в валюте.Так как доллар или евро к гривне не упадут в 3 раза.В Украине не тот уровень жизни.Вот имел ты 100 к гривен (5т д.)Что сейчас купишь?С того что мог?А был бы у тебя доллар ты б нечего не потерял,только выиграл бы.В любых обстоятельствах если в Украине у тебя валюта,в проиграше ты не будешь.И второе если будет денежная реформа.Тогда ты остался без денег.С 1000 миллионеров Украины,если один держит свои деньги в гривнах то хорошо,и то если он идиот.Вот и чехли щас.Для чего тебе гривна(не 1к гривен,а хотяб 15к+)

L
LikBez

Против Тупизма, ты притворяешься, или реально так тупишь? 1.У тебя на банковском счету гривна. 2.Если тебе нужен доллар, евро за пределами страны, ты в любом банке, банкомате мира в системе Visa, Masterсart .. обналичиваешь, к примеру доллар, по 20,53 (сегодняшний курс). 3.Зачем покупать у валютчиков по 22 грн за доллар? Кто из нас тупит,а? Другое дело, если тебе нужны доллары в матрас или носок спрятать, тогда сори, или у валютчиков, или в день, когда НБУ продаст банку валюту для продаж, покупай 200 $ в одни руки. P.S. Українець, з тобою дискутувати нема про шо, не хочеться опускатись до твого розумового рівня і обізнаності справи.

У
Українець

LikBez ти чи хворе на голову, чи тобі за коментарі башляють? В банках зараз є ввалюта, в обмежених кількостях і по значно вищій ціні. А та "дешева" валюта - віртуальна. Тобі продають віртуальний доллар на валютний рахунок, який ти в готівковий доллар перевести не зможеш. А якщо захочеш - нема питань! Тобі його видадуть ГРИВНЯМИ по курсу банку на той день. Не розказуй тут казочок. Агент КОломойського киш звідси!

ПТ
Против Тупизма

LikBez В том то и дело,что доллар намного нужней гривны,гривна сегодня есть,завтра власть поменяется,и её может и не быть.А доллар он был еще при царе горохе.Если будет беда и у человека будут гривны,то человек может пропасть,а если с долларом он в любой точке мира раздуплится с этой валютой,при любых обстоятельствах.

О
Оросуейг

Гута бо їх побила з революціями, майданами та реформами.

П
ПЕТРО

Бачу деякі люди не розуміються у світі: 1. Для тих у кого курс доллара 15.70 тобто такий як у банках - люди попробуйте купити у банку валюту по цьому курсу. НЕРЕАЛЬНО!!!!!! Може в якомусь банку пару доларів і дасть кось... Но то як Бог дасть. 2. Для тих кому всьоравно який курс бо ми маємо гривні - люди, з продукції для вжитку людини 90% продукція імпортується, тобто купується за долар (електроінструмент, автомобілі, побутова техніка....) ВСЕ ЦЕ В ЦІНІ РОСТЕ ПРЯМОПРОПОРЦІЙНО ДО КУРСА ВАЛЮТИ. НАПРИКЛАД: купляв бензопилу минулого року за 800 грн (100 доларів)- зараз ця ж бензопила і в інтернеті і в магазинах 2000грн (ті ж 100 доларів). По такому принципу всі ціни зараз. Продукти виготовляють вбільшості в Україні тому продукти за рік подорожчали від 15% до 40%. Це покишо і держить людей, щоб бідні не повимирали з голоду. Хотіли жити по-новому, маєте!!!!!! Покращення ще попереду.

L
LikBez

Против Тупизма, речь идет о том, какая стоимость валюты у нелегальных торговцев - "валютчиков". Приведи пример, зачем человеку нужны доллары и НЕЛЬЗЯ при этом использовать услуги банка? За границу? Билет или бензин в гривнах, а уже за границей банкомат. Зачем покупать у валютчиков? Уже пол года при продаже валюты банкам, Вам даже чек не выдают, эту операцию попросту НЕ регистрируют, а подельники-валютчики рядом стоят и продают эти деньги тридорого. Покупайте у них - поддерживайте черный рынок валюты и далеко пойдете ..

ПТ
Против Тупизма

к LikBez Как может быть все ровно по чем валюта?Ты ка получал 3т гр так и будешь получать только не давно это было грубо 250 долларов а сейчас 140,но ты не забывай что все закупки(Техника,Запчасти на авто,бензин,Продукты питания,некоторые,как стоили допустим(100 долларов так и стоят)Или если ты мог собрать 1к долларов за год, и полететь куда то отдохнуть,то сейчас тебе нужно эту сумму собирать 2 года.Поэтому и нужна нормальная цена доллара к нашей зарплате.У меня стойка стоила 50 долларов.Это было пол года назад 600 гривен.А сейчас 1000.Зарплата как была такая и осталась.Сечёшь?

Л
лекбезу

а перед полетом своей компании домой на луну , забеги в мусарню и к некоторым мукачевским депутатом, и поинтересуйся кто и каких валютчиков крышует, або разбогатиты перед Новым роком

Л
лекбезу

с луны прилетел? ну и вали нх обратно, пока еще только мирные ракеты летают..

ДТ
до толи

когда крякнешь вместе со своим выводком...я тебе это ЖЕЛАЮ!!!не до советников будет.

L
LikBez

Коментаторам і автору матеріалу. А взагалі яка вам різниця по якій ціні продають валютники долар і евро? Живете в Україні, де грошова одиниця є гривня і розраховуватись іноземною валютою заборонено. Наша компанія займається зовнішньо-економічною діяльністью, і то нам не потрібно мати готівку в валюті, чи ви б хотіли під шумок Нового Року розбогатіти, скупивши сьогодні валюту а в останні дні року зкинути по високому курсу? Невперше Мукачево.нет пише про валютників, про ціну валюти, але ще ніколи не було зроблено їх фото, зафіксовано факт торгівлі іноземною валютою і не викладено на сайті, щоб МВС могли прийняти міри до спекулянтів.

ДП
до патріота!!

патріот ти дебіл!! які реформи можуть бути якшо країна в долгах по самі яйця і война іде проти свого ж народу!!!?? там свої убивають своїх а ми віриме ош там якісь терористи!! казки то всьо для дітей малих а ви такі патріоти шо нич за своїм слава україні більше нич і не видите і не розумієте!! як дауни ходите і кричите на всю горлянку сАло україні!!! докричалися дебілоіди продажні!!!

Д1
до 17.12.2014 15:43

Ти ідіоте! В банках валюти досить, хто тобі винен, що тебе за лоха тримають і не продають? А взагалі, кого обрали - того і маєте. Скинули одних (при яких такої біди не було), прийшли інші Рятувальники народу і маєш шо маєш.

Т
толя

Утебя что Рогозин за советника или Жирик друг .

ДТ
до толи

я могу тебя понять...тебе по-херу..бабло ты получаешь в баксах, но когда все начнется гореть, взрываться, проваливаться под землю( я имею ввиду 3-ю мировую) ...и по закону подлости под раздачу попадет твой выводок( это твоя семья..жена, мать, дети)то...перед тем как последний раз глотнуть воздуха с радиацией ты будешь проклинать не Россию...ты знаешь кого будешь проклинать..

L
LikBez

Для Читач. При*урок, дивись сюди: Приват Банк USD/UAH 19 / 20.5339 - операції по картах (купівля товару у валюті) і сюди: http://mezhbank.org.ua Не вчи інших, коли саме не розумне.

Т
толя

...весь мир летит в ЗА... НИЦУ .Падение возглавила как всегда - матушка РОССИЯ .

Р
Реаліст

В країні такі масштаби КОРУПЦІЇ у ВЛАДІ, що Януковичу і не сниться. Зате все, абсолютно все можна списати на папєрєдніків.

S
SOS

Той, що казав "куля в лоб", повинен це втілити у реальність найближчим часом, бо народ доводить до "кипіння".

ЗА
з ато

уже говорять що на АТО йде (списують) чи не сто мільйонів на ДЕНЬ. Боже, скільки ВОНИ дальше крадуть і брешуть.

ДL
До lik Bez

Ти ідіоте! Якщо Гонтарєвій у банках валюту не продають ти хто простому жебракови продасть? У банках курси валют на табло висять, а реально ніхто на продає а лиш купує!!! От і приходиться до валютчиків ходити!

Ч
Читач

До LikBez Хлопчику, відкрий підручник з економіки і ВЧИ, ВЧИ, ВЧИ! 1) Офіційний курс НБУ - це курс, по якому НБУ продає валюту БАНКАМ. Крапка. 2) Міжбанк - курс, по кому банки продають валюту МІЖ СОБОЮ. Крапка. 3) В різницю курса закладаються ризики банку. Тому для ЛЮДЕЙ курс 22-23 грн. Наступного разу перед тим, як шось тупе ляпнути - подумай чи компетентний ти в даному питанні.

L
LikBez

Нічого, колеги з Одеси сьогодні вже працюють з доларом по 28. До редакції: Чому вами подається не офіційна інформація з банків а пишите всяку х-ню про валютників? НБУ USD/UAH 15.7789 ПриватБанк USD/UAH 16.4 16.54 Не ходіть до валютників, не підтримуйте Чорний ринок.

R
ri0

Це ще не кінець, ми заслуговуємо набагато гіршого...

Ч
Читач

Я? кудись йти? Я до майдану і під час нього намагавс дурнм пояснити, що буде тільки гірше - мені ніхто не вірив, казали - я дурак. От тепер розгрібайтеся самі шановні! А вот дзюзьки вам тепер а не допомогу! Пригайде на майданах далі!

ЯВ
які всі розумні

но то йди в депутати якшо такий розумний там таких не хватає!!

ДЧ
до читача

Та роби шось, а не сидиш на жопі і возмущайся!

ДЯ
Для які всі розумні

Бакай (Яценюк) і Вальцман (Порошенко) рвалися до влади як могли, наобіцяли людям золоті гори.Тепер вони тупо і надійно обісралися.По твоїй логіці,нерозумний хлопче, винуваті в цій стуації не вони? Тоді хто? Хто обіцяв газ власного видобутку для населення по 70$ ? Хто обіцяв що хуже вже не буде ніж при Януковичу? Хто обіцяв припинити АТО за кілька годин? Невже комусь на Україні,крім влади що заробляє на цьому, подобається цей курс по 25?

Ч
Читач

До 2009 1) доллар не виріс тоді в 3 РАЗИ! 2) і да прикинь при диктаторі Януковичі в мене була ЗП 3000 грн і я на неї міг жити. Ти в магазині останній раз коли був? 3000 грн при Порошенку це як 1500 грн при Януковичу. От і роби правильні висновки!

2
2009

коли у 2009 долар виріс до 7 чи 8 гривень, тоже були виноваті і Порошенко і Яценюк, і росія і война??? А ще до того коли вони прийшли до влади ВИ ВСІ ЖИЛИ ЗАШИБІСЬ?????

ЯВ
які всі розумні

Ви думаєте шо то всьо виноваті ті хто тепер при владі, а ви думаєте там легко сидіти, і принймати закони і реформи? Добре шо є на кого звалити, якби ви там сиділи замість Яценюка або Порошенка та посрали бо ся!!!!! Правда добре сидіти за екраном і просто писати тупі і дебільні коменти? пишіть ліпше звернення до влади!!!! Слава Україні!

СЄ
САМІТ ЄС

Наша влада робить все, щоб себе-любимих збагатити за рахунок народу та народної біди та скрути. Дуже правильно сказав Дональд Туск, що всі українці мають жити рівно, включаючи "брехача-кулю в лоба" Яценюка і його тупий уряд, Порошенка. Останнього до речі не запросили на саміт ЄС, який відбудеться 18-19 грудня у Брюселі. Робимо висновки, чи потрібні жебраки Європі?

ДВ
до всіх

ЯК ДОБРЕ ОШ Є КУРС ДОЛАРА - Є ПРОШТО ПИСАТИ .

К
К.І.

Не думають про людей.не вірю валюти у банках є, це штучно зроблений ріст і затримка валюти.їм усім велиКИЙ по Х....Й!!!!

9
911

Тут скорее всего цепочка действий,Предыдущая власть начала а нынешняя продолжает,а война просто еще все еще и усугубляет.

У
Українець

Патріот, ди ДУРЕНЬ, вибач, але це правда. Цю "війню" розвязав Порошенко коли почав фінансувати Майдан. Щось вам тепер не любиться? Уткайте свої писки! ВИ обрали Яценюка! ВИ обрали Майдан! ВИ обрали війну! ВИ обрали ПОРОШЕНКА! Те, що зараз в країні - це наслідки вашого срайдану.

П
Патріот

При чому тут Яник чи Майдан? Жопа через війну і Росію. У цій жопі можна вижити якщо правильно керувати країною і проводити реформи. Біда в тому що Яценюка забив на реформи і країну

9
911

О да!доллар по 22,всегда об этом мечтал! Ну что поздравляю всех,живем по-новому!

Н
неймар

Пуля в лоб тоді пуля в лоб!на жаль нова влада нам в бюджет пулю лупнули!пішов Янник...і що?там краще?

У
Українець

Україна це Європа! Слава Україні жидам слава! Хто не скаче той маскаль! Допригалися шановні? Тепер кожна тварюка, яка скакала на майдані хай на своїй шкурі вигрібає як то жити по-новому і пікріщіння від Яйценюха!

Г
Голодний

Но типирка пудскакуйте, душу вам маттерину. Є зо што!

Читайте також