Середня зарплата мукачівця складає 2588 грн

14
10

Цьогоріч, середньомісячна зарплата штатного працівника міста Мукачева становила 2588 грн. і зросла порівняно з відповідним періодом минулого року на 13,9%.

Її розмір був на 5,4% вищим від рівня середнього показника по області, повідомляє Тетяна Андреєва, т.в.о. начальника відділу координації статистичної діяльності, комплексних інформаційно-аналітичних робіт та комунікацій із засобами масової інформації й громадськістю Головного управління статистики у Закарпатській області.

Сума невиплаченої заробітної плати на 1 липня п.р. склала 526,4 тис.грн. і зменшилася порівняно з початком року на 48,6%, а протягом червня п.р. –  на 34,2%. Уся сума невиплаченої заробітної плати припадала на економічно активні підприємства міста.

Коментарі

Л
Лузiк

Обережно, люди добрi, не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ДД
Джузеппе До "Л"

Я вже писав як виходить средня зарплата....

Л
Л

У мене ставка 1200 грн з них 18,5%знімають. І як це середня зарплата 2588?

К
кан

мабуть проституциесь занимается таки цифри

К
кан

мабуть проституциесь занимается таки цифри

I
IronEgs

Рівень безробітності перевалює за всі існуючі рамки, а вона тут цифру таку показує. Нехай би пані Тетяна винесла на вселюдне оприлюднення дані заробітних плат із яких вона вивела таку непогану цифру хай би і ми знали, може не на тих робочих місцях працюємо.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

НО ТО НАВІРНО ПРИПЛЮСУВАЛИ СЮДА І ВЗЯТКИ

2
25

Напевно дурних грибів об"їлися.

ДС
Джузеппе Сульфаро

Одна сосідка спить з всіма підряд, друга тільки з своїм чоловіком, в средньому обидві бляді.... так і живем

I
IronEgs

Цю статистику можна для Азарова показувати - "Пікращення рівня жізні"! Включили в загальну суму космічні зарплати найвищих ланок керуючих позицій і в результаті отримали таку цифру. Ану незай відділ статистики відкине усі заробітні плати які перевищують 3 тисячі грн - який тоді показник вони нам покажуть - Пікращення уже сегодня.

Читайте також