Середня зарплата закарпатців у березні склала 3864 грн – держстат (ІНФОГРАФІКА)

18
14

У порівнянні з лютим щомісячний дохід краян зріс майже на 300 гривень.

Так, за підрахунками Державної служби статистики, середній дохід закарпатців у березні склав 3864 гривні. Для порівняння у лютому середня зарплата мешканці області була на рівні 3592 грн, а в січні – 3419 грн.

Найбільше, традиційно, отримують мешканці столиці – 8364 гривні щомісяця. У п’ятірці областей з високими зарплатами також Донеччина, Дніпропетровщина, Запоріжжя. А от аутсайдером у березні стала Тернопільщина із середньою зарплатою 3394 гривні.

Більше – в інфографіці.

Mukachevo.net

Коментарі

Т
Тьотя

Яка це середня зарплата ? Вивзяли свої великі зарплати плюс мінімалка і помножили на середньо статестичне .Немає в нас середньоі зарплати одиниці мають в основному бізнесмени велику платню а нижні ланки і пенсіонери мають 1300-1067.гр.і не звидіть.

А
Антон

не звиздіть, ушіткі маєте від 3 до 7 і більше тисяч тільки налом! на 1 тисячку нико не може прожити

О
оля

Шо за бред Звідки ці цифри. Де такі зарплати скажіть і я піду туди робити

Р
рррр

Брехня ще та.2000-2500 середня

В
віталька

А на скільки % підняли з/п депутатам, ніби "для протидії корупції", а ? На скільки людей збільшили штат апарату чоколадного запобіжника ? А 6 віце-премерів, гройсману для чого ?? Для кого цей коричневий рідкий висір-статистика ??

П
Порошенко

ці дані кому вони потрібні люди ітак знають хто скільки заробляє... мукачево нет удаліть цей бред...

R
rem

В статистиці друкується брутто-зарплата. Для нефахівців - це те, що нараховано вам на папері. Якшо звідси ще відняти приблизно 20% утримань із зарплати у вигляді податків - маємо: 3864*0,8 = 3091 грн/міс. Реально, в середньому, люди стільки і отримують за офіційними документами на руки. А хтось задавався питанням - чому така низька зарплата - 120 долларів/місяць? Зарплата така, яку встановлюють роботодавці, бо в Україні за 25 років олігархічна система навмисне знищила профспілки. У всьому цивілізованому світі рівень зарплати - це компроміс між роботодавцями та профспілками. На Заході у доданій вартості, створеній підприємством, зарплата складає 30%-50%. В Україні - 5-10%.

Ж
Ж

Жебрак їсть капусту,а депутат м'ясо. У середньому вони їдять голубці.

Б
берегівчанка

Як можна так нагло брехати людям у очі!!!У освітніх закладах техперсонал дістає 1300гр.на руки,і тому іде массове звільнення зі шкіл,а особливо із дошкільних закладів.Як можна прожити на такий мізер,при цьому відпрацювати 8годин?Якщо мерія не прийме міри щодо покращення стану оплати техперсоналу,то у садочках нікому буде працювати!

МЦ
модерація це по європейськи

моя жона чесна , а моя кума шльондра в середньому обі курви , от вам і статистика

І
Іван

БРЕХНЯ! Порахували свої зарплати і поділили на всіх!

Ч
читач

Вони порахували свою зарплату і розділили на закарпатців.Якби була зарплата у людей то і пенсії були б інакші, а не 1000 грн.,а в деяких і то менше.

М
мукачівець

Ся лапша для кого ?

1
123

Хто таку дурню пише?

Читайте також