Sergio Rossi - справжнє італійське взуття

8
0

Sergio Rossi - бренд італійського взуття з сімейною історією і любов'ю до ремесла в кожній деталі. Вона обов'язково стане головною прикрасою вашого гардеробу.

Sergio Rossi - з гордістю зроблено в Італії

Бренд зобов'язаний своїм існуванням унікальній людині і великому діячеві минулого і сьогодення - Серджіо Россі. Ця людина володіла абсолютно унікальними навичками і безмежною волею до історичних звершень. На жаль, його не стало 3 квітня від всесвітньої недуги, яка всім нам знайома. Серджіо робив багато пожертвувань і всіляко допомагав своїй країні в боротьбі з епідемією. Але його історію продовжив син Джанвіті Россі, який тепер підтримує всі починання і традиції в рамках власного бренду.

Серджіо витратив багато зусиль і продемонстрував винятковий ентузіазм і життєву стійкість, адже історія могла вийти більш приземленою. Його батько був взуттєвим майстром, а в регіоні Емілія-Романья таким промислом можна було жити не бідно. Однак незважаючи на всі умови і теплоту відносин Россі вирішив відправитися в Мілан за новими ідеями, капіталом і репутацією.

По поверненню додому він відкриває невелику фабрику з виробництва жіночих босоніжок. Ще тоді унікальні прийоми плетіння припали до смаку багатьом дамам з вищого світу і компанія почала набувати необхідний авторитет в індустрії. Але перший підпис на вишуканих творіннях з'явилася лише в 1968 році, який і прийнято вважати офіційним стартом для бренду Sergio Rossi.

Уважність до кожної деталі і виняткову якість кожного виробу не залишили байдужими багатьох іменитих критиків і творців, в числі яких модельєри, дизайнери, митці та звичайно всілякі знаменитості. Фірмові товари - це результат величезного досвіду і багаторічної праці справжніх італійських майстрів, які в повній мірі відстоюють своє звання "Зроблено в Італії". Сам творець постійно відстоював кожну модель, щоб вона відповідала найвищим стандартам якості, і найголовніше - правильно виконувала покладені на неї завдання. Каблуки теж можуть бути комфортними, а шкіра, довговічною.

Сьогодні асортимент компанії має безліч різних виробів з натуральних матеріалів. У чому діючі власники залишилися вірні витоків і гідно продовжують справу великого майстра. Це відмінна взуття, зроблена з великою увагою і любов'ю. Однак пам'ятайте, що такі товари вимагають дбайливого догляду. При належному відношенні вони прослужать вам ще довгий час не втрачаючи своїх первісних властивостей і зовнішнього вигляду. Придбати оригінальні товари від Sergio Rossi ви можете, відвідавши on-line магазин Charisma.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також