Сергій Бубка взяв участь у відкритті спорткомплексу на Ужгородщині (ФОТО)

17
0

У середу, 30 листопада, керівник Закарпаття Олександр Ледида разом з головою Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою взяли участь в урочистостях з нагоди відкриття спортивного комплексу «ZINEDINE» у с. Баранинці, що на Ужгородщині.

Два поля для міні-футболу, великий зал з трибунами і менший для тренувань команд з ігрових видів спорту, дзеркальний зал для занять шейпінгом, басейн – все це вмістив новий спорткомплекс. Його загальна площа склала близько 3,5 тис. м., тож комплекс по праву може претендувати на звання одного з найпотужніших в Закарпатті:

– Дуже приємно, що є люди, які вкладають кошти в здоров’я нації. Це нам сьогодні дуже важливо. Тому я з великим задоволенням взяв участь у відкритті – і те, що я побачив, мені надзвичайно сподобалось, - розказав голова Національного олімпійського комітету України, легенда українського спорту Сергій Бубка.

На території спорткомплексу також працюватиме великий басейн – розміром 13 на 25 метрів, на шість доріжок. Він одночасно зможе приймати до сорока дорослих. З нагоди відкриття басейн вперше наповнили водою, але охочим поплавати доведеться зачекати з тиждень. До речі, в планах власників – запровадити безкоштовні заняття для вихованців інтернатів, школярів, учнів ДЮСШ:

– Однією з найбільших проблем стосовно спортивного розвитку молоді була відсутність в Ужгороді нормальних басейнів. Сьогодні ми є свідками відкриття першого басейну. А до кінця року мають завершитись ремонтні роботи на «Буревіснику» - і, сподіваюсь, матимемо нагоду найближчим часом відкрити оновлений басейн спорткомплексу, - наголосив очільник Закарпаття Олександр Ледида.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також