Сергій Дейнеко очолив Державну прикордонну службу

6
6

Відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський.

— Призначити ДЕЙНЕКА Сергія Васильовича Головою Державної прикордонної служби України, — йдеться в указі глави держави.

За інформацією деяких ЗМІ, Сергій Дейнеко – досить суперечлива особистість, його діяльність у прикордонній службі не має однозначної оцінки.

З одного боку, він командував Луганським прикордонним загоном до червня 2014 року і героїчно його захищав.

З іншого, за інформацією військової прокуратури, напередодні до загону привезли велику партію зброї для всього загону. І, як описують цей період російські найманці у пропагандистському фільмі "Позивной Донбас", із командиром загону у бойовиків існувала чітка домовленість про здачу зброї на їхню користь.

Військова прокуратура навіть порушила кримінальну справу за фактом здачі загону, але чомусь так і не довела її до логічного завершення.

Нагадаємо, 31 травня Зеленський звільнив голову Державної прикордонної служби Петра Цигикала.

Коментарі

Т
Троцкій

До тупого. Він стріляв по ворогам, які силоміць змінювали кордон держави.

ДН
До нижнього неука

Кого стрiляв твiй бойовий офiцер ? Украiнцiв, якi не пiдтримали переворот в краiнi?

ДН
До неадеквата нижнього

Іди проспися митко п'яна, до чого тут Бандера, Гітлер? Шось путаш, іди пиши на рашатудей придуре. Мова йде про реально бойового офіцера і про призначення не кума, не так, як порох назначав. І прохання адміну звернути увагу на провокаційні антиукраїнсткі коменти неалекватів

ДН
До нижнього

Проривався з боями...проривався з боями наче Дон Кiхот, який воював з мельницями?! Так проривався ? Чи якось по -другому? Ти там був ? Кого вiн там стрiляв ? Дай вгадаю...стрiляв сепарiв , якi не шанують бандеру, правда? Питання ,-де помер бандера, який воював проти фашистiв ? Вiдповiдь = парадокс! Можливо, що бандера рянда гiтлера !?

ДЛ
До Латутя

Латуть ти де.....біл, у попередніх був писок реально бариг, а цей чувак із своїми пацанами останній вийшов із погран Управління в Луганську, з боями проривалися, коли вже там і близь наших не було! Це бойовий офіцер, правильний, який не ховався за спинами! І не відсижувався в Києві чи по штабах!

Л
Латуть

Типовий писок баригы в пагонах !

Читайте також