Сергій Гайдай: Москаль перевищив свої повноваження

18
14

Голова Мукачівської РДА у коментарі журналістам телеканалу Sirius зауважив, що кадрові рішення щодо змін у адміністрації, про які стало відомо цієї п’ятниці, має ухвалювати адміністрація президента, а не голова Закарпатської ОДА.

– Так, дійсно, я взяв відпустку для роботи над магістерською роботою, – зауважив Сергій Гайдай. – По-перше, Геннадій Москаль, на мою думку, перевищив свої повноваження, призначивши людину т.в.о. (тимчасово виконуючим обов’язки – ред.), чого він не мав права робити. По-друге, достатньо критично було висказано на мою адресу щодо ремонту доріг, то я вам хочу сказати, що наш район за цим показником є одним з кращих у Закарпатській області. Тому звичайно що це брехня, цинічна брехня.

– Москаль жодного разу не спілкувався зі мною з приводу якихось там призначень. Більше того, минулого тижня я був у нього, і він про ці кадрові наміри змовчав, – повідомив Сергій Гайдай, наголосивши, що готовий вийти на роботу головою Мукачівської РДА хоч з понеділка.

Нагадаємо, що цієї п’ятниці було представлено нового керівника Мукачівської РДА: розпорядженнями Геннадія Москаль на цю роботу було призначено Іллю Токаря.

Зауважимо, що Сергій Гайдай був прихзначений на посаду голови Мукачівської РДА як член команди Геннадія Москаля, яка прийшла працювати на Закарпаття після стрілянини в Мукачеві у 2015-ому році. Водночас, додамо, що це вже не перший демарш "людей Москаля" за останній час.

Коментарі

7
777

Не хо четься вам навіть нічого відписувати і пояснювати. Є закон і не може бути ніякої вертикалі в даному випадку.

Д7
До 777

Дуже мені ся любить ваша категоричність, шо лишень голова рда може призначати заступників... А про то, шо такоє вертикаль виконавчої влади ви чули? Усіх так дуже інтересує законність призначення, а никого не інтересує, шо перед кінцьом року, коли треба бюджет формувати і закривати хвости, за 4 місяці до виборів президента - наш голова РДА пішов писати магістерську на 3 (!!!) місяці, ДУЖЕ ВІДПОВІДАЛЬНО, а пак майже ще больничний на місяць возьме та і усьо

Д
Джон

Я тоже рахую, шо нішто нам сюда зальотнтх керівників... Токарьови нішто даже пред‘явити поганоє за період його каденціі та і уволили його по безпредєлові, бо не угодний бов Яникови. Най порядні люди ідуть у владу, а не боти.

Д7
До 777

Не пишіть дурню не правильно трактуєте закон, чого викинули що призначення за погодженням з головою ОДА, а тут ситуація така що голова РДА у довготривалій відпустці, Москаль призначення зробив в межах своїх повноважень. Якщо комусь не подобається хай доказують в адмін суді. А Гайдай за фахом юрист то чому ж не обґрунтує яку таку норму закону порушив Москаль .... то то же ... всі просто кидає слова на вітер і все а обґрунтування нуль. Ілля Іванович порядна і достойна людина і за його каденцію в районі був порядок всюди, а зараз одні фестивалі - роботи нуль

1
123

cecslrf, перечитай декілька разів що ти написав, і краще більше не пиши!

C
cecslrf

До патріота ,головами РДА ставить губернатор.Шо то за такий ,голова РДА шо він на такій посаді і тільки пише магістирську роботу .За нього напишуть ,другі за гроші а він лиш корочку получить ,во такі в нас керівники при владі ,розумні люди за бугром .Які моглиби шось зробити для дердави .Пишеш ,хто такий Москаль ,який він чужинець ,він з України ,поставив значить так треба було .Нашо то робити різницю бо він не з Закарпаття ,тоді тих людей які живуть і роблять на Україні ,вихідці із Закарпаття,тоже їх називати засланцями .Ми живемо всі в Україні і одна нація ,якшо ми будемо поважати один ,одного тоді буде порядок .А ні кум ,брат ,сват поставить свого і рука руку миє ,то хіба не мафія !

7
777

Тобто повноваження призначати заступників в районній адміністрації має лише голова РДА, і ніхто більше.

7
777

Згідно статті 10 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» - Перший заступник та заступники голови районної державної адміністрації призначаються на посаду та звільняються з посади головою районної державної адміністрації за погодженням з головою обласної державної адміністрації.

Х
Хто

тут зрадник розбереться новий керівник СБУ в області. Недаром нового призначили.

Н-
Ню - ню!

:), :).

Ж
Жителька

На мою думку,з усіх керівників району, пан Гайдай- найбільш людяний. До нього можна було звернутися і отримати реальну допомогу! І саме під час його управління в районі ЗРОБИЛИ дороги. Не всі, не повністю, але хоч щось. В ПОРІВНЯННІ З МИНУЛИМ!

В
Ваня

Най іде собі Гайдай домів в киев Луганськ.

П
Патріот

Якщо Токар І.І. підпише хоть один документ,- буде мати кримінал. Москаль ( чужинець, засланець ) перевищив свої повноваження , а ти Токар не будь Москальом (зрадником нації ).

ЗЛ
Золтан Легдєл

???

Читайте також