Сергій Князєв подав у відставку з посади начальника нацполіції (ВІДЕО)

7
4

Про це, вже екскерівник поліції, повідомив на брифінгу.

Сергій Князєв подав у відставку з посади голови начальника нацполіції. На цю посаду він прийшов 8 лютого 2017 року. Князєв розпочав реорганізацію структури поліції і створив декілька нових департаментів, які дали позитивний результат.


Також у 2015 році Сергій Князєв був очільником поліції у Закарпатській області. Наразі відомо, що вчора ексдружину Князєва затримали на українсько-польському кордоні із 650 тисячами євро, які не були задекларовані. Сам очільник поліції повідомив, що цей випадок ніяк не вплинув на його відставку.

Коментарі

1
1

Саме завдяки таким людям 2014 року був здійснений держпереворот. У них рахунки та нерухомість за кордоном, діти та жінки також. . Таких багатих лохів зовнішні структури вербують на раз, два, три...

З
Залупко

I це все...??? А що з баблом , його походження ?

АК
А компот???

Так просто, пішов у відставку і полетів на Гоа бамбук курити? А аудит діяльності за останні 5 років, а аудит рухомого і нерухомого майна, яке з’явилось за ці роки? А конфіскація і реальний термін? Прикольно, 5 років кеш збирати з усіх і всього, а потім..... ну нєжданчік, попалась дружина (ах да, екс-дружина, і пока українці, я образився на вас і пішов,..... відпочивати на Гоа, бо мені і моїм дітям, і онукам бабла до кінця життя вистачить, можу надалі і дня не працювати. Ні Князь, так справи не робляться, кіна не буде!!!

П
Правильно

Суд та прокуратуру тоже треба

Читайте також