Сергій Лавров: Москва готова до діалогу з Петром Порошенком

10
3

Про це глава російського МЗС заявив на прес-конференції в Москві.

"Ми чуємо те, що каже Петро Порошенко щодо своїх намірів щодо зв'язків із РФ, - що він називає ці відносини найважливішими. Ми, як неодноразово говорив президент, готові до діалогу з представниками Києва, готові до діалогу з Петром Порошенком", - заявив він.

За інформацією ВВС, Москва дуже сподівається, що Порошенко зробить все можливе для того, щоб не допустити "перемоги радикальних і екстремістських настроїв у Києві щодо Півдня і Сходу", заявив Сергій Лавров.

Однак, Лавров також назвав колосальною помилкою рішення Києва відновити активну фазу антитерористичної операції на Сході України. 

Коментарі

З
Закарпатец

В ДОНЕЦКЕ УЖЕ НАЧАЛ СТАБИЛИЗУВАТИ - СОТНИ ТРУПОВ А БУДУТ ТЫСЯЧИ ЭТОТ ШОКОЛАДНЫЙ ЗАЯЦ ЕЩЕ ДАСТ ВСЕМ ПРОСРАТЬСЯ ОН ЖЕ ПСИХОПАТ Я ВИДЕЛ ЕГО ВИДЕО ГДЕ ОН ОТЧИТЫВАЕТ СВОИХ ПОДЧИНЕННЫХ - ПО НЕМУ ПЛАЧЕТ БЕРЕГОВСКАЯ ПСИХБОЛЬНИЦА САМОЕ ОПАСНОЕ СОЧЕТАНИЕ У ПОРОШЕНКО: - БЕСПРИНЦИПНОСТЬ - НЕПОРЯДОЧНОСТЬ - ПАТОЛОГИЧЕСКАЯ ЛЮБОВЬ К ДЕНЬГАМ - НЕУЕМНОЕ ТЩЕСЛАВИЕ - ПОЛИТИЧЕСКАЯ МИМИКРИЯ (проституция) - ПСИХОПАТИЯ - КРАЙНИЙ НАЦИОНАЛИЗМ - ПЕРЕОЦЕНКА СВОИХ МЕНТАЛЬНЫХ ФУНКЦИЙ АМЕРИКОСЫ ЧЕТКО ВЫЧИСЛИЛИ ЕГО ПО ЭТОМУ ПСИХОЛОГИЧЕСКОМУ ПОРТРЕТУ

1
1

карательную операцию Цитуючи класика, "врут, и знают ведь, что врут" :)

М
Марианна

Да, Москва готова к диалогу, только за газ надо оплатить и прекратить карательную операцию.

Читайте також