Сергій Притула відгуляє свій День народження в Ужгороді. Запрошуються усі бажаючі

34
21

У цю п’ятницю відомий ведучий Нового каналу Сергій Притула відгуляє свій 31-й День народження в Ужгороді під час зйомок програми «КабріоЛіто». Зйомки відбудуться на стадіоні «Спартак», що в обласному центрі Закарпаття.

Знімальна група Нового каналу приготувала сюрприз для Сергія і запрошує всіх бажаючих у п’ятницю, 22 червня, о 17:00 приєднатися до святкування та зйомки програми «Кабріоліто» на стадіоні «Спартак».

Як все відбуватиметься, ексклюзивно для Мукачево.net розповів колега Сергія по знімальному майданчику – ведучий Нового каналу Олександр Педан:

«Ми з усією командою «КабріоЛіто» готуємо сюрприз для Притули. Він намагається дізнатися у нас, що саме ми готуємо, але ми тримаємо все в таємниці. 22-го у нього День народження. У цей час ми якраз будемо в Ужгороді. Знаючи, його пристрасть до футболу, ми вирішили організувати для нього футбольний матч на кубок імені Притули (сміється). Відмінно його знаю, він буде приємно здивований! Матч відбудеться 22 червня на стадіоні «Спартак» о 17.00. Якщо ви хочете разом з нами привітати Сергія з Днем народження, приходьте!»

Сам Сергій Притула про сюрприз – навіть не здогадується. Телефоном він розповів, що нічого особливого не планує і просто запросить знімальну групу десь поплавати:

«У свій День народження я збираюся нахабніти, дуріти і грубіянити. Так як знаю, що в цей день мені ніхто нічого не скаже зі знімальної групи. Чесно кажучи, конкретних планів, як святкувати День народження, немає. 31 рік – проміжна дата, хоча, з іншого боку, проміжних днів народжень не буває. Уже кілька років поспіль стало традицією святкувати День народження на роботі. Може, влаштую для всієї команди «КабріоЛіто» купання в гірських річках або десь в басейні», – розповідає ведучий Нового каналу.

Привітати Сергія Притулу з Днем народження запрошуємо усіх охочих 22 червня, о 17:00 на стадіоні «Спартак». Крім того, зможете побачити себе в ефірі програми «Кабріоліто» на Новому каналі.

Коментарі

Я
Я

Хто називає Притулу журналістом - той напевне уявлення не має про те, хто такий представник цієї професії. Притула - це шут, комік, актор комедійного жанру, просто дегенерат з тупорилими жартами для аудиторії 14 років ( та тих хто лишився на рівні розвитку підлітка)...але ніяк не ЖУРНАЛІСТ... Сумно від того, що привезли в місто шута горохового, а стадо й щасливе...й вищить від щастя... Не тим речам радуємось...не тих людей восхваляєм...

СК
Судя Кашай

Той айпішник неврологічного тубдиспансера у дурці організували день з інтернетом

ДМ
до мерса

до мерс арес і руснак, додався клімов..чувак, башню рве? з одного айпі стільки коментів...роздвоєніє лічності?

КГ
Клімов Григорій

Неправильні люди завжди виступають проти нормальних правильних людей... Нічого дивного не має. Їм завжди не подобаються Ареси, Мерси, Руснаки та ін. дослідники ДЕГЕНЕРАЦІЇ.

У
Уважний

Ей там мерс арес і руснак. Ви подуріли????? Айпішники видно. У вас вони совпадають. Посміховисько з себе робить хтось!

ДМ
До Мерсу

Мерс і Арес пишуть з одного айпішника. Туди додався і Руснак..от комусь нема, що робити тільки коменти під різними ніками строчити

В
Вчителька

Люди добрі, лягайте вже спати. Можливо сон приспить трохи ваші комплекси, нарцисизм та заздрість.

Р
Руснак

Сесь Притула зробив дашто файноє діля русинов? Ніьт! Вун зробив дашто файноє для українцьов? Ніьт! Вун зробив дашто файноє діля руських вать мадярів із словаками? Ніьт! Завто вун зробив дашто, най ня Бог простит, для голубых... Нашто нам сякі люде?

У
Уважний

Мерс і Арес пишуть з одного айпішника. Це вже синдром сікори який сам себе хвалить. Сумно

У
Унгварец

хотелось бы увидеть эту компашку "Федака, Подоляк, Боржава-Морозов, Кривошапко, Диба та багато інших" в кадре. мечта голубая

М
мерсу

вони ж цією програмою пропіарять закарпаття на всю україну в рази більше ніж Федака, Подоляк, Боржава-Морозов, Кривошапко, Диба та багато інших. Ті лиш гімно лити можуть, а тут реклама краю... може туристи поїдуть

А
Антон

Разве что Федака и Морозов чего-то стоят. А остальные это проплаченные подхалимы

Ж
Журналіст

Мерс ну ти і таланти знайшов. Лушпиння

М
Мерс

Ми мусимо пишатися журналістськими талантами насамперед нашого рідного краю, попри різноманітність поглядів: Федака, Подоляк, Боржава-Морозов, Кривошапко, Диба та багато інших. Ну, і навіщо піарити заради одноразового спонсора, якогось далекого від інтересів і Закарпаття, і України загалом, голубуватого космополітичного хлопця?

ДМ
До Мерсу

А що зробили ви для нашого народу? Тільки й може, що щось обсирати і в коментах срати.. Він класний ведучий

А
Арес

Наскільки я знаю даним сайтом керує не Адмін, а Адмінка, до речі, вельми кваліфікована й талановита журналістка... Попри залежність та підневільність, з огляду на сучасні реалії, не лише закарпатських журналістів, потрібно зрозуміти, що працівники пера час від часу мусять пропагувати навіть те, що їм особисто не подобається... В списку цих талановитих людей - і Подоляк, і Диба, і Ільницький тощо...

М
Мерс

Не дивлячись на цензуру Адміна, виникає запитання: хто такий Притула? Що він реально зробив для нашого народу? Так завжди буває, якщо ти ніхто, але при цьому є голубим хлопцем - тебе завжди пропіарять генетичні співбрати - дегенерати... Чому Адмін такий зацікавлений?

ПЖ
Притулова жона)

А ПАЛИНКИ МНОГО БУДЕ?

Я
я

а гостина буде?

А
Ачі

нет, не можна!

О
Оля

Супер! Я прийду, а друзів можна взяти з собою?

Читайте також