Сергій Притула відсвяткував в Ужгороді свій День народження (ФОТО)

7
8

Масове гуляння відбулося на стадіоні «Спартак». Приїхав на вечірку Сергій на кабріолеті разом з Ольгою Фреймут і Олександром Педаном. Саме вони і стали ведучими свята.

Охочих привітати зірку зібралося чимало.  Сам Притула не знав, що на нього чекає такий сюрприз, але дуже йому зрадів. Він зазначив, що навіть у списку його бажань є пункт «отримати цікаву і приємну несподіванку».

Найбільшою подією свята стало змагання з футболу за Кубок Притули. Розіграли його дві ужгородські команди «Львів –Карпати» і «Карпати-Львів».

Усе дійство фільмували кілька операторів, тож невдовзі уся країна побачить, як Ужгород вітав Сергія Притулу. 

Коментарі

М
Маша

Богдан, завидуй молча!

М
Марина

мне он тоже очень импонирует!

ПЯ
просто я

ПРитула класний і позитивний чувак... Він харизматичний і дуже... Особисто мені він подобається! І, знаю, що не лише мені. А кому ні-то або мовчіть, або мовчки заздріть=)

.
...

Вас так послухати так всі погані, людина він весела, щира, позитивна і життєрадісна. Він гідний поваги!

Б
Богдан

Гостей потрібно поважати - згоден. Але, що це за викрутаси? Для чого ці ігри на публіку, маячня? Для чого ліпити щось з ноля? Цей урод лізе в телевізор де треба і не треба. Якщо уважно подивидися - у Притули жодного вдалого висловлювання, жодної глибокої думки примітивний і дебільний гумор. Хто ліпить з гавна зірку? Що він корисного зробив для держави і для людей, щоб з ним так носилися... Звичайнісінький развратнік. Просто тепер Їх, ідіотів-шоуменів час, а ми всі, як сліпі котенята йдемо у них на поводу і позволяємо заробляти примітивам на нас дикі гроші, які вони потім пропішують в київських кабаках і з нас же сміхуються.

Я
Я

Вот так из кучки дерьма рождается звезда...:-) Бред... ДА КТО ТАКОЙ ПРИТУЛА? Мукачево нет опомнитесь!!!

М
мілан

Розіграли його дві ужгородські команди «Львів –Карпати» і «Карпати-Львів». хаха полюбому Ужгородські

Ш
Шок

перебачте а ко такий Притула???!!!

Читайте також