Сергій Притула заговорив закарпатською напередодні виступу в Ужгороді (ВІДЕО)

8
8

Відомий артист та телеведучий вирішив у оригінальний спосіб запросити на гумористичне шоу «Вар’яти», яке відбудеться цієї суботи в облмуздрамтеатрі.

Разом з хлопцями Сергій Притула записав жартівливе відео, в якому розмовляє на закарпатському діалекті, немов повчаючи і научаючи мистецтва закарпатської говірки своїх колег з Вар’яти-шоу.

Зауважимо, що Сергій Притула частий гість на Закарпатті. Тут він змалку бував часто, більше того, його дядько служив у Виноградові. Тому закарпатську Сергій має знати непогано.

Дивимося, як усе в нього вийшло, ну і звісно ж чекаємо усіх на самому шоу. Квитки у касах драмтеатру або за номером 0312237187. Старт о 19:00.

Коментарі

Д
Добрый

Чо за придурок! А, догнал, хозяева жизни. А чё не в АТО! Поехал бы туда поюморить! Да мабуть некогда, Спершу треба гроши на ато заробить.

М
Мукачівець)

Молодець!Притула. Айбо дашто буде с тя

МК
муй кунь

Айно айно пак йо, ріпа, штрімфлі. Дєре гет.

Б
Бабай

Всі вони скоро будь так говорити.

С
Свуй

Притула лымпак не трібен дакулько слов по русинськы затямити та уповісти! П.С. Вушливым журнализдам - ни є "закарпатськоі говірки"! Є руснацька бисіда!!! Персты ачий бы вам не покривило кибы сьте хуть эден рас правду написали!

Д
До"до1989"

Флудер

Д1
до 1989

зануда

1
1989

Підлиза

Читайте також