Сергій Ребров став найкращим тренером року в Угорщині

9
8

Український тренер здобув зі своєю командою «Ференцварош» вдруге поспіль чемпіонство.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 46-річний Ребров привів будапештський "Ференцварош" до чемпіонства Угорщини, вдруге поспіль.

Як зазначає видання "Главком" з посиланням на офіційний сайт турніру, українського спеціаліста Сергія Реброва назвали найкращим тренером чемпіонату Угорщини-2019/2020.

Також, нещодавно велися розмови, що Ребров може повернутися на посаду наставника київського «Динамо», яке в 2015-2016 роках теж двічі приводив до чемпіонства в Україні. З того часу кияни титулів не вигравали.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

1
1

Ребров - молодець! При чому тут майданута політика?

Л
Лоціко

аж контрабанду не прикривуть та може го Минай перекупит

КД
круто! до 00

По моему футбол тоже русские придумали? Ребров родился в Украине и почти всю жизнь играл в Украине. У него украинское гражданство и карьера успеха связана с Украиной. Где ті там Россию увидел? В Рубине год поиграл и завоевал первій в истории кубок для єтой команді. Вообще футбол єто игра, которая объединяет милиині людей во всем мире, но только для русских єто политическая и заполитизованная игра. Как в принципе и любая игра. Ві умудряетесь хвастать футболом при єтом ниразу небіли чемпионами. Максимум - четвертьфинал и то при помощи коррупции. Спорт - єто точно не та сфера, где вам стоит гордится, особенно после заявлений WADA и отстранения России от состязаний из-за использования допинга.

К
круто!

Легенда українського футболу! Шкода, що не в Динамо. Перша асоціація Реброва - Динамо. Друга - Шевченко. Приємно було дивитись за їх грою.

Д0
До 00

а в тебе капустянка..

Д0
До 00

Но ви мацкалі нигда шо го спати спокійно не будете... бо у вас РПЦголовного мозга)))))

0
00

Сам русский , русские корни , тренирует и работает в Венгрии, какой еще украинец извините !

Ю
ю

які асоциації з цим чоловіком? Повага як до гравця, тренера! Він дійсно великий! Хоч зростом не дуже, але і не був у тіні Шевченка.

Читайте також