Сезон купання відкриють: Де закарпатцям шукати пляжі для відпочинку?

247
4

Після повідомлення головного санітарного лікаря Віктора Ляшка про те, що пляжний сезон в Україні все ж таки відкриють, Mukachevo.net вирішило поцікавитися де ж в Закарпатті є пляжі із офіційним статусом.

У минулому році на території області було визначено всього 4 місця масового відпочинку на водних об’єктах. Цього ж року документи на погодження та паспортизацію, яку проводять кожен рік, поки ніхто не подавав.

Отже, згідно минулорічних даних, які надало ДСНС Закарпаття, відпочивати на воді можна було у селі Теребля Тячівського району, на території бази відпочинку Едем.



Також офіційно пляж діяв і на території бази відпочинку "Дельфін", що у смт Солотвино.

Ще два пляжі офіційно працювали на Берегівщині. Один на території ТОВ "Бумеранг" у селі Дийда, а інший ТОВ "Берег-ТУР" знаходиться у селі В. Береги.

Нагадаємо, що вчора головний санітарний лікар повідомив про те, що в Україні відкриють пляжний сезон незважаючи на карантин.

Коментарі

Р
рем

Головне, косинські та берегсазькі термальні басейни із задертими в космос цінами - не відкриють.

В
Відпочинок

Ніредьгаза або кішварда

М
МУКАЧЕВО

Обіцяти то незначить зробити.Скоро на Духновича построять і буде ВОДНИЙ ДОСУГ.

Р
Робі

Мер перед виборами у своїй програмі обіцяв мукачівцям восстановити пляж на річці. Він був би доступний для всіх, а тепер- тільки циганам. Річка перетворилася в болото . Ганьба!

Читайте також