Сформована "Жіноча Сотня" у Берегові запрошує приєднуватися небайдужих

13
6

У Берегові ініціативні жінки вирішили об'єднатися у громадську організацію "Берегівська Жіноча Сотня". До неї увійшли міські депутатки, освітянки, просто небайдужі берегівчанки. Більшість з них брали активну участь у Майдані - на Закарпатті та у Києві.

До Берегівської Жіночої Сотні, яку незабаром оформлять юридично як громадське об'єднання, запрошують приєднуватися усіх бажаючих, кому не байдуже майбутнє міста та району. Головою організації обрано Світлану Чирибан.

"Перш за все маємо на меті здійснювати громадський контроль за діями влади, за важливими суспільними процесами, протидіяти корупції, надавати правову допомогу постраждалим від неправомірних дій, - каже Наталія Бізіля, депутат Берегівської міської ради, заступник голови Берегівської Жіночої Сотні. - А насамперед перейматися захистом жіноцтва та підростаючого покоління, адже ці проблеми часто залишаються поза увагою чоловіків-політиків. Хоча загалом плануємо відстоювати права і свободи всіх громадян!"

Співпрацюватиме "Жіноча Сотня" з люстраційним комітетом, іншими громадськими організаціями та партійними осередками, які підтримують ідеї Майдану та сприяють демократичним перетворенням у суспільстві.

До речі, ідея окремої 39-ї Жіночої сотні виникла на Майдані у Києві на початку лютого 2014 року. До неї увійшло понад 200 осіб - переважно жінки до 35-ти років, волонтерки медичних бригад Євромайдану, патрульні барикад, працівниці кухні. Дозвіл на її формування дав особисто комендант Євромайдану Андрій Парубій.

Коментарі

ГС
Героям слава!

Героям слава! але не цим що зараз створюють всілякі сотні і спробують всіляко підібратися ближче до влади. Може хтось і був з них на майдані, але лише попіаритись і зробити фото для ФБ. мені хреново і Слава Україні!!! ви правильно написали!!!

МХ
мені хреново

Скільки ж тих майданівців було.В кожному місті та селі правий сектор,самооборона ,жіноча сотня іт.д.Вийде десь мілліонів 20-25

СУ
Слава Україні!!!!!!!!

мда.Олька і Свєтка всюди на перших рядах!Аби лиш руки пригріти на свіжі грошенятка!Всюди їх повно!Хочуть бути на перших шпальтах там,де тільки можна(і не можна)... дійсно,люди померли,страшне коїлося і коїться в державі...і думку суспільства,ставлення наше до всього,що відбувається навколо,наше життя,врешті-решт,змінити ми не в змозі навіть такою великою кількістю жертв.Тому що завжди будуть ті, котрі програли,і пішли геть(на задній план,готуватися до нового наступу і гріти руки до грошей,котрі незабаром прибудуть),і ті,котрі прийшли щойно (котрі розпускають не тільки руки,а й мішки розкривають,аби забрати все,що залишилося після попередників)...НУДИТЬ від усього цього!Від цих,нібечки,милих "Дам",котрі лишень у 2012році всіх на виборах "мягко кажучи підісрали",і не виплатили грошей тим людям,котрі днювали і ночували на дільницях за ідею,за правду,за волю,за свободу...та за все!А хтось купив собі нову шубку/квартиру/сукні від PRADA і т.д.... Дістали із своїм піаром, і своєю "ЩИРІСТЮ"!

СО
Супруненко Олег

Наполегливо прошу Дмитра Тужанського, в умовах практично військового часу, бути жорстким у відношенні до анонімних "онанів". Досить цього - надавати кожному шматку лайна трибуну для втілення своїх схильностей. Пора запроваджувати можливість коментування або тільки зареєстрованим тут, або принаймні в фейсбуці та інших соцмережах.

І
іван

Помішалися вже зовсім. Ідіотізм повний. Всі хочуть до влади і грошей. Люди не за то померли на майдані шоб знову якась купка нелюдей (сотні, тисячі) знову крала. Роботю займіться, для чого Вас люди вибрали в депутати?

П
підтримую

Молодці. Так тримати. Ваше об"єднання для Берегова та мешканців району дуже потрібне. В теперішній час контроль за діями влади та її посадовців вкрай необхідний. Вам слід діяти у даному питанні рішуче і енергійно,не давати спокою лицемірам,нахабам,рвачам,шахраям і порушникам закону. Дії влади слід контролювати систематично.

Читайте також