Шафрани vs сміття: На Закарпатті люди перетворили ліс на смітник (ФОТО)

14
9

Шокуючи світлини з села Букове виклав у мережі "Фейсбук" фотограф Томаш Медведські. Далі пряма мова від автору посту.

"Людина народжується, і якщо їй щастить з дитинства, вона бачить життя тільки яскравим, тільки кольоровим, і просто самим - самимІ певно перше, що формує таку її думку - це краса навколишнього середовища, яку вона бачить
Але ж і справді, нас оточує дещо неймовірний світ, неосяжний людським оком та розумом.



В минулому моєму пості я відкрив для Вас таємницю одного зачаровано-гарного місця, а сьогодні я хочу показати це місце зовсім протилежного боку. Переглянути фото можете в карусельці.



Я тільки хочу сказати наступне: життя все і всіх роставить по своїх місцях. Ми отримаємо, що заслужили не треба нарікати на те, в чому винуваті самі, бо ж кожен пожинає ті плоди, які сам посіяв. Світ досить великий, щоб задовольнити потреби будь-якої людини, але занадто малий, щоб задовольнити людську жадібність і саме нам слід усвідомити, що навколишнє середовище - це ми з вами.Людство дивно переробляє природу в сміття, а потім дивується і ховається від різних вірусів та природних катаклізмів в своїх будинках, перебуваючи на самоізоляції від всього натурального (не цифрового) світу. Коли планета дає всі можливості людям бути разом, жити разом в дружбі і злагоді перш за все з самою планетою. Нам треба зрозуміти, що дорога, по якій ми ходимо кожного дня - це ми з вами. Невже ми хочемо бути ходячими сміттєвими баками?



А виходить, що так і є. Залишилось так мало красивих і чистих місць на землі, а нам з вами чомусь і далі не терпиться взяти, викинути і забруднити частинку цнотливої природи своїми відходами, які ми не в силі донести до найближчого смітнику."Я не закликаю встати з дивану і зібрати сміття, яке можливо ніхто з вас і не кидав, та на майбутнє, чого б нам не в працювати в собі звичку прибирати за собою не тільки в своєму будинку, а й усюди, де б ми не були?

Коментарі

Д
Добродійка

Вот там і є короновірус, люди, що ви робите,носите маски боячися заразитися, миєте руки оби зараза не потрапила до вашого організму, і в тай час розмітуєте сміття хоть куда, ВИ не думаєте шо то самоє сміття і є розплідник зарази

З
закарпатець

А шо ще дись є ліс?

Н
нико

Правильно, природа не чекать, а «віддячує» вже зараз… А що робиться в Боздоському парку… і де воно (бидло) так наплодилося в Ужгороді. Ще раз переконуюся, що українці заслуговують і на таку державу, і таку долю.

Ч
Читач

Свині єдні

И
Иван

Потім люди спорять чому віруси і хвороби, потопи та пожари. Поки такі скоти не вимруть - нормальні люди жити не будуть з дітьми і з природою спокійно

Б
баламут

Після нас хоч потоп.Майбутнім поколінням....побажати хоч вижити.Батьки.

М
Мукачево

Томаш, ви молодець , що висвітлюєте цю тему, повністю підтримуємо Вас, люди втрачають моральні цінності!!!!

Г
Грибівці

Не сиди дома , а вперед до лісу. Мені недавно попалася незаймана ділянка лісу. Добре хоч мав з собою пару мішків сміттяя та мусора. Усе гаразд. Не сиди дома ,давай до лісу. Більше сміттяя , більше мутантів. людство має перемогти Єкологию. Говерла Вас чекать.

И
Ичи

БУКОВИНЦЫ - ГАНД...НЫ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також