Шахісти 7 країн

6
0

виборювали Кубок Закарпаття

           З нагоди Дня незалежності в затишному залі готельно-туристичного комплексу «Інтурист» проведено міжнародний шаховий фестиваль на Кубок Закарпаття. За шахівниці сіли представники восьми областей України і семи держав – Росії, Вірменії, Молдови, Угорщини, Словаччини і… Португалії. Змагання проводились у групах «А» і «Б» відповідно до рейтингів, а також зі швидких шахів та бліців. Нагороди виборювали п’ять майстрів ФІДЕ та дев’ять міжнародних майстрів.

         У групі «А» перше місце з 6 очками прогнозовано здобув Максим Ганін з Хмельницького. На пів-очка відстали відразу три суперники Микола Шевцов із Запоріжжя, Олексій Дялгер (Молдова) та Володимир Молібога з Росії, які й поділили 2-4 місця. У групі «Б» кубок здобув також українець Олег Будников. Стільки ж як і переможець – 7 очок – здобув і Данило Шкуран, але за гіршим особистим коефіцієнтом посів друге місце. Бронзовим призером став Віталій Чужинський. У турнірі зі швидких шахів кращим був Володимир Якімов, а в бліці – Михайло Ярмистий. Всі з України.

         На відкритті турніру його учасників привітав і побажав успішних виступів заступник міського голови Мукачева Михайло Лабош. А організатор цього, як, зрештою, і всіх інших шахових розіграшів, Йожеф Реш побажав молодим спортсменам вирости до чемпіонських висот і подякував міській владі Мукачева і особисто народному депутату України Василю Петьовці за всебічну підтримку шахового руху в Мукачеві.

   Микола РІШКО, прес-служба Мукачівського міськвиконкому.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також