Шахрай спробував обдурити ужгородця на 5 тисяч

18
3

Днями близько 5-ї години ранку на мобільний телефон ужгородського пенсіонера надійшов дзвінок з невідомого номера телефону від чоловіка, який представився правоохоронцем та намагався шахрайським шляхом виманити грошові кошти.

Мовляв, ваш син побив чоловіка, а щоб залагодити справу потрібно переказати гроші на рахунок. Однак про це нікому нічого не кажіть...

На щастя, обізнаний чоловік гроші не перерахував на вказаний в телефонній розмові рахунок, а відразу зателефонував синові, щоб з’ясувати правдивість отриманого повідомлення. З’ясувалося, що він знаходиться вдома, з ним все гаразд, ні в яких бійках він участі не брав.

"Будьте обережні! Не вірте шахраям, ким би вони не представлялися і що б не говорили. Якщо вам телефонують і називаються працівником міліції, кажучи, що ваш родич скоїв злочин, відразу зателефонуйте на «102» і поцікавтеся, чи це справді так. Заодно поцікавтеся, чи працює в міліції такий-то працівник, як назвався незнайомець. А головне — відразу телефонуйте родичеві, про якого йдеться, і поцікавтесь, чи все в нього в порядку. І в жодному разі нікому не давайте грошей! Цим ви або убезпечите себе від шахраїв, або, якщо «вимагач» дійсно є працівником міліції, допоможете очистити наші лави від випадкових людей", - йдеться у4 повідомленні міліції

Коментарі

СО
Спасите от мошенницы

Это мелочи, а вот в Хусте начальник отделения Брокбизнесбанка мадам Русанюк по доверенностях втихаря получает деньги в свой корман по депозитам вкладчиков через Газбанк. А против нее уже возбудили уголовное дело, а она продолжает свои махинации. Куда смотрит милиция, куда смотрит прокуратура ??? Спасите нас от Русанюк Оксаны Ивановны ! Она ворует наши деньги !

О
ого

ага, можеш вже йти писати, судячи з тексту ти ой який убитий.

А
ага

іду з коханою містом (Мукачевом). На самісінькому переході навпроти прогресу припаркований автяк. Рядом міліцішта. Після мого запитання відправив мене до ДПС (йому пофіг, заяви письмової не поступало про порушення правил дорожнього рух). Звертаюся до ДПСників (рядом проходили), відповіли, якщо мене вб'ю, щоб написа заяву. Тоді будуть розбиратися.

Читайте також