Шахрайки "зняли порчу" з ужгородки

9
1

Вже чимало століть люди страждають від шахраїв-ворожок. Цей факт не є новиною і для ужгородців. 8 липня о 19 годині в Ужгородського міського управління ГУМВС України в Закарпатській області звернулася 22-річна мешканка міста над Ужем.

Молода жінка розповіла, що кілька годин тому вона стала «жертвою» двох ворожок.

Коли потерпіла поверталася з Ужгородської ЦМКЛ, її зустріла жінка, мелодійним голосом запитала котра година. Нічого не підозрюючи, ужгородка подивилась на свій «мобільник» і сказала, що вже майже першу годину дня. У ту ж хвилину до неї підбігла інша жінка, яка запропонувала з неї зняти порчу, яку побачила.

Поглянувши другий незнайомій пані в очі, ужгородка «провалилася» в небуття. Через деякий час молода жінка прийшла до тями і зрозуміла, що з нею добре попрацювали шахрайки.

Після спілкування з «чаклунками», вона позбулася своєї жіночої сумочки, в якій були мобільний телефон «Samsung», два паспорти громадянина України (її і чоловіка), 1100 гривень.

До того ж жінка віддала шахрайкам-ворожка свій золотий ланцюжок з кулоном, кільце, сережки і свою пластикову картку «Приватбанку».

Зараз обох шахрайок розшукують працівники карного розшуку Ужгородського МУ ГУМВС України.

Звертаємо вашу увагу, що при крадіжці або втраті банківської картки негайно повідомляйте в банк, що видав її вам для зупинки операцій з її використання; не зберігайте pin-код разом з банківською карткою.

Коментарі

И
Ирина

Обращайтесь к проверенным магам. Такой точно есть Наталья. Проверена годами. Осень советую ее. Номер 0986753981

Читайте також