Шахрайство державного масштабу: ужгородський "меценат" замовив колишнього бізнеспартнера? (ФОТО, ВІДЕО)

13
15

Нещодавно Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України оприлюднив інформацію про затримання на Львівщині аферистів, які планували прокрутити схему з отриманням 300 тисяч доларів.

Тоді правоохоронці розповідали, що двоє чоловіків запропонували фігуранту кримінального провадження за допомогою хабаря вирішити його проблеми. Вони стверджували, що нібито мають зв'язки з головою Нацполіції України, і за 300 тисяч доларів допоможуть цьому кримінальному провадженню зникнути.

"Один із учасників групи – 42-річний житель Дрогобича, що на Львівщині – за попередньою змовою зі спільниками зв’язався з особою, яка є фігурантом кримінального провадження, запропонувавши послугу. Чоловік гарантував, що може домовитися про припинення кримінального переслідування, оскільки нібито має корупційні зв’язки у Головному слідчому управлінні Нацполіції України. Єдина умова – потрібно надати хабар керівництву підрозділу у сумі 300 000 доларів США", - розповідали у Департаменті.

Затримали їх при передачі першого траншу хабара.

Як дізналось Mukachevo.net з власних джерел, йдеться про відомого в Ужгороді депутата Івана Волошина, начебто саме йому пропонували такі "послуги".

Згодом сам Волошин зазначив, що аферисти проговорились і робили все під замовлення його колишнього бізнеспартнера Роберта Бровдія.

Як проходило затримання аферистів дивіться на оприлюдненому правоохоронцями відео:


Коментарі

Ю
ю

Як ся мае замовник попугая гешi ??? Майжiнь занiмаеться контрабандою , як i колись гешка!!!

БС
Бодя Степанов

Ваня где ты сейчас ? Ты же обещал мне что я буду начальником городдела как минимум. Вернись, ты мне нужен. Никто со мной не считается.... Уже даже патрульные с меня оленя ганяют...

С
Саша

Сміх та й годі)))) Афериста Волошина хотіли розвести аферисти на 300 000 ? ))) У волошина немає тих грошей. Живе в угорщині на позичені кошти. Вже у пів міста в борги понабирав. Все майно в арешті...

ДР
До редакцii

Як проходить слiдство, що до вбивства попугая, гниди ?бандiтоса гешi ????

РУ
Роман Ужгород

Когда уже найдут и посадят этого бандита и афериста Волошина!!!

О
Олександр

Никого не смущає удкі у заказчика вбивства такі гроші?. точно на стройці не заробив.

М
Мукачево

Так як і в Мукачеві. Єден думать як кинути другого

У
уася

Та ви відділи рожу того Волошина. Лем за єдну рожу сміло мош давати п'ять років.

ДH
до Heckfy

Банківські пачки

H
Heckfy

Коли "листав" пачку то номера купюр одинакові))))))))

Q
Q

Бровдия и волошина на нари причём обох два бандюгана.

С
Сашо

Видно у Бровдія криша з'їхала докус і то шо він банкрот правда, вже гроші не знає де підмутити. Жона своїм поношеним цурбаттям торгує, афер кримінальними справами бувшого компаньйона рішив поторгувати:) видко чувствує шо час прийшов по старим довгам платити, а нема звідки! Он даже нардеп напарник по афері із зерном застрілився (чи помогли). Як то кажуть: продолжение следует...

С
Суєверний

І червена шпарга «од зглаза» на руці не помогла му уникнути покарання

/
////\\\\

Афери обоє.... воша накатав заяву то якось не по понятіях

П
Погорелов

Що бровді що волошин, оба проходимці.

Читайте також