Шахрайство з партами в Ужгороді: У прокуратурі розповіли на якій стадії слідство

3
2

6 вересня прокуратура Закарпаття оприлюднила повідомлення в якому пояснила на якій стадії знаходиться слідство щодо шахрайства з учнівськими партами.

Як зазначається, у січні до правоохоронців звернувся ужгородський міський голова з повідомлення про те, що один з місцевих підприємців взяв кошти на закупівлю шкільних парт, але парти так і не з'явились.

"У повідомленні, зокрема, йшлося про те, що кошти, які були виділені для закупівлі парт у 5 ЗОШ м. Ужгорода підприємець отримав, проте, усупереч укладеного договору, свої обов’язки не виконав", - пише прокуратура.

У прокуратурі кажуть, що на даний момент триває судово-економічна експертиза і на її строки проведення вони вплинути не можуть, після неї, коли будуть відомі збитки, тобі можна ставити питання про оголошення підозри.

"Власне, саме після початку проведення досудового розслідування, тільки за втручання правоохоронців, недобросовісний підприємець забезпечив три школи партами повністю і одну частково", - повідомляють правоохоронці.

Натомість у мережі йде суперечка, місцеві мешканці вважають, що правоохоронці затягують слідство, саме призначенням судово-економічною експертизою, яка може тривати дуже довго.

Коментарі

1
12597

І це ще далеко не всі проблеми ЗОШ № 5 в Ужгороді! Колись окраса міска, яка побудована на березі ріки Уж, страшна і обшарпана, а штукатурка та куски цегли можуть падати на голови дітей! Чомусь на це не дивиться ні влада, ні правоохоронці, про директора взагалі мовчу, в нього все добре, його син в 5 ЗОШ не вчився, а пізнавав ази науки за кордоном, ось такі реалії!

1
12597

Там кроме парт ще стільки проблем, що огого! 1) обшарпаний фасад школи, на ремонт якого міська рада виділіла кошти - зроблено НУЛЬ, де гроші непонятно; 2) спортивний зал просто жах, а роздягальні в підвалі, звідки неодноразово крадуться речі; 3) столова жахлива, їда ужас, і всією системою харчування вже роки займається один приватний підприємець, а інших просто не допускають, і все тому, що харчування це бізнес однієї вчительки математики в школі № 5 та її чоловіка - викладача УЖНУ, прізвище Білак; 4) директор Кіндюх Петро Ярославович вже з року в рік, маючи покровителів у владі, прикривається одним залом та проведеним інтернетом, а всередині просто жах, всі ремонти в класах робляться за кошти батьків - від банальної побілки до встановлення кондиціонерів та мультимедійних систем, на які кошти вимагають вчителі; 5) цього року набрано аж 5 перших класів, а через брак аудиторій 5-ти класники змушені вчитися в 2 зміну, на протест батьків відповідь конкретна - забирайте дитину геть;

Читайте також