Шахтар - Динамо: букмекери зробили прогнози на головний матч сезону УПЛ

31
0

Розбираємося з котируваннями букмекерських контор на головний матч сезону чемпіонату України з футболу, в якому зійдуться Шахтар і Динамо.

Шахтар - Динамо: хто переможе?

Українська прем'єр-ліга виходить на фініш сезону. Головний матч чемпіонату відбудеться 11 травня 2024 року на стадіоні «Арена Львів», де зіграють два лідери турнірної таблиці - Шахтар і Динамо. У майбутній грі спортивні аналітики віддають перевагу донецькому клубу, передає https://best-betting.net/. Поставити на перемогу «гірників» можна з коефіцієнтом 2,14, ймовірність нічийного результату оцінюють у 3,65, а перемога Динамо йде з індексом 3,45.

Як бачимо, ймовірність перемоги Шахтаря становить приблизно 50%, що робить «гірників» фаворитами майбутньої гри.

Чемпіонська інтрига

Крім очного протистояння у Львові лідери чемпіонату України зіграють ще два поєдинки в цьому сезоні. За три тури до фінішу в турнірній таблиці лідирують «гірники», які випереджають киян на чотири очки. Таким чином, у майбутньому матчі підопічних Олександра Шовковського влаштує тільки переможний результат, який дасть змогу скоротити відставання до мінімуму.

Шахтар зі свого боку офіційно стане чемпіоном, якщо переможе Динамо на стадіоні «Арена Львів». Зазначимо, що колектив Марино Пушича виграв усі 12 поєдинків після зимової перерви. Паралельно донецький клуб пробився у фінал Кубка України, де йому протистоятиме полтавська Ворскла. Динамо ж у другому колі чемпіонату двічі втратило очки. Сталося це в нічийних поєдинках із Вересом і Черкасами.

Перегони бомбардирів

Суперництво Шахтаря і Динамо також спостерігається в перегонах бомбардирів. За три тури до фінішу її очолює форвард киян Владислав Ванат, на рахунку якого 13 результативних ударів. Слідом іде ще один гравець столичного клубу півзахисник Віталій Буяльський - 10 голів. Стільки ж забитих м'ячів собі в актив заніс нападник Шахтаря Данило Сікан.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також