Шалена швидкість: На Виноградівщині 20-річний хлопець зніс електроопору (ФОТО)

2
7

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні у Підвиноградові

Як повідомляє інтернет-портал «Севлюш-Інфо» водій Volkswagen Passat не впорався з керуванням і вилетів з дороги в електроопору. За кермом знаходився 20-річний хлопець, який дивом не постраждав.

Причиною ДТП могло стати перевищення швидкості. Також у поліції з’ясовують чи був хлопець на підпитку.



Коментарі

П
Паша

Бигарьом на гузицю серед села суку випороти

Ю
ю

ого, загнув - інтелектуальний розвитоок... У таких шумахерів як Зайцева, ужгородська літалка інтелектом і не пахне, бо мозог робить на двобітному процесорі "хочу їсти-не хочу їсти, хочу спати-нехочу спати"

Р
Рем

Молодь треба задіювати - в спорті, в армії, щоб витрачалась енергія, і тоді на таку дурь - менше залишиться адреналіну і енергії. Крім педалі газу - цим закомплексованим слабакам нічим більше похвалитись ні в плані фізичного чи інтелектуального розвитку.

ЦВ
Царь Вароша

Кончені дітваки, понабирали си машин за копійки, мозгів 0,най си купить первака, та у гаражі сидить, ремонтує, дотіть якраз виросте та мозгів ся набере, а не по селах стовби зносити))))

ЛМ
Лудош моті

Ото ни Вафлиль за корманьом бов ?

В
ваня

МУНЧАЧ НЕПОФІК ЯКІ НОМЕРА ? кіть дибіл пяний?

М
Мункач

Ото всьо євробляхи винні..полюбому..гарантію даю..а на укр номерах люди лиш адекватні, ніодного штрафу, ніодної дтп, ніодної аварійної ситуації, веду до того що не важно які номера, якщо в голові немає то з п'ятої точки не добавиш!!!

Читайте також