Шансів майже не лишилося: "Минай" головний претендент на виліт з елітного дивізіону

5
16

Підопічні Миколи Цимбала зазнали поразки на виїзді проти луганської "Зорі".

Закарпатський клуб у Прем'єр-лізі може врятувати лише диво. Усі конкуренти "Минаю" набрали очки й залишили команду далеко позаду на останньому місці. Враховуючи ті два тури, які залишилися, важко спрогнозувати чи зможуть минайці взагалі набрати бодай один бал.

Поразка від "Зорі", а матч закарпатські футболісти провели відмінний, настільки віддалила від бажаного результату команду, що тепер їй треба готуватися до Першої ліги.

"Минай" наразі перебуває на останній сходинці із 18 балами. У "Олімпіка" - 21, але закарпатцям потрібно набирати мінімум 4 очки й надіятися, що донецький клуб не набере жодного. Тут треба нагадати, що у "Миная" залишилися матчі проти "Шахтаря" та "Ворскли".

Найближчий конкурент нашої команди на виліт, то це "Маріуполь", адже у них також дві важкі гри, але у активі підопічних Остапа Маркевича - 22 очки. Ситуація із особистими зустрічами знову краща на користь маріупольців, а це значить, що "Минаю" треба вигравати і від "Шахтаря", і від "Ворскли" із надією чекати поразок "Маріуполя" від київського "Динамо" та чернігівської "Десни".

Теоретично при двох перемогах закарпатці зможуть обігнати й петрівський "Інгулець", але знову ж треба очікувати обидвох поразок від конкурента.

Аналізуючи увесь сезон, який провів "Минай", то можна сказати одне - команда не була готова до такого стрімкого підвищення у класі. Не вистачило досвіду в екстренера команди Василя Кобіна. Крім цього була провалена і селекційна робота, адже у цьому напрямку також забракло досвіду.

Єдине, що може врятувати "Минай" сьогодні, так це інформація від ЗМІ про те, що нібито президент донецького "Олімпіку" Владислав Гельзін планує процес ліквідації свого клубу. Якщо ж інформація виявиться реальністю, то тоді "Минай" автоматично збереже прописку у Премєр-лізі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

І
Іван

747 .Шахтар виграв у Реала)?? Раз у 100 років! ти вповіж скілько там українців в основному складі грало)?? А може Ахметов не жулик і не олігарх,яким і писав?? Пан Пересоляк таким ги ти жополизам пан, а порядним людям ни ото чучело ни такий футбол не треба..

J
Jaroslav

провальна робота спорт.директора Кополовця ,лише даремно витрачені кошти на гравців ветеранів які ніякої користі не принесли команді.Кополовця у відставку треба

Т
Туряниця

Захід Зеленського контрабанда STOP у дії)))

747 іванови

Не треба забувати тоже шо Україна ю21 діючий чемпіон світу з футболу!!! Тоже купили?

747 іванови

Вобще то у 18 році Україна 2 раз грала з чехами і оба матчі виграла і дома і у чехії!!!!! Корупція? А шахтар 2 раз в осени обіграв Реал Мадрид! Тоже подкупили іспанців?

Н
Нижньому

З робили з рнбо квартал 95! Но переслідують вони Пана Пересоляка, так питання скільки сліпих з органів на рівні міста та області скільки керівників сліпих прокуратури сбу податкової посадили? Це всьо пиль, своїх покладуть які будуть гроші дальше закарпаття везти їм! Позор кварталовський! Те невде Пан Пересоляк це рівень РНБО? Для тупих це рада національної безпеки! Ідіть біціглі мої глядайте

І
Іван

747. чехи сильні усе на уровні збірних команд..мают файний футбол на нижньому і середньому уровні ,головноє - честний, без договорняків,для люди..А топ клубів мало, бо топ клуби є лише у дуже багатих державах із топ економіков. Авать у корупційних як Україна та Росія - з олігархами та мафіями, як ота минайська била).. доки їв Зеленський на наступив на хвоста)).

Б
Болванам

Нашо ви новини читаєте кідь не любите футбол і нашу закарпатську команду? Гой ра минай, дякуємо за команду в упл! І за школу і за робочі містя!

П
Пітьо

Кончились Італійські гроші? Прийшов кінець і минаю...

7
747

Минай у чехах бов би на 3 місті.

747 іванови

А чому тоди чеські команди у європі мають нижчий рейтинг ( таблиця коефіцієнтів уєфа)чим українські?

І
Іван

таких пустих команд усе на Вкраїні било доста..пуд якогось олігарха,депутата,мафіозника..куплені за лівоє бабло ігроки,судді,матчі..і усім тошно тай противно..а пак у цілому у державі футбол - гумно.. У чехів ниє олігархів, айбо у каждому другому селові ліпша команда за наші команди із вищої ліги). і люди ся радувут і ходят, бо ото є футбол!

М
Місний

Минаю не повезло зкалендарем щоне можна купувати матчі останні як це роблять львівські команди та Інгулець...Треба булораніше очки набирати а не на букмекерів грати

Г2
Говерла 2

Не може штучно створена кулька, літати поряд з літаками....

Д
Дед

Так як я і казав! Шо через рік ФК Минай буде грати із ФК Пацканьово за кубок ужгородського району

МН
Ми най

Гойра Минай

Читайте також