Шаранич наказав підлеглим в Ужгороді нести службу зі зброєю в особистий час (ДОКУМЕНТИ)

18
4

Представники Правого Сектору Закарпаття оприлюднили кілька цікавих документів із обласного управління МВС за підписами Шаранича, позначених грифом «ДСК» (для службового користування).

Зокрема, в одному із них йдеться про наказ працівникам Ужгородського МВ нести службу із табельною вогнепальною зброєю в особистий час. Документ датований 28 березня 2014 року за номером 1/279 та за підписом С.О.Шаранича.

Після вивчення цього документа вигикає кілька логічних запитань: наскільки несення служби в неробочий час із табельною вогнепальною зброєю передбачено чинними нормативними документами? Чи має право п.Шаранич наказувати працівникам ОВС працювати у особистий час? Чим зумовлена така активність правоохоронців у відносно спокійному Ужгороді?

Іншим документом за №16/940 від 10 квітня 2014 року вимагається на період проведення сільськогосподарського ярмарку в Ужгороді виділити 10 чоловік особового складу та озброїти їх вогнепальною зброєю. Питання, чим зумовлена необхідність видавати вогнепальну зброю для охорони громадського спокою в місцях масового скупчення людей?

Коментарі

ШТ
Шараничови треба

дати наказ, вмісті із зброею видавати міліцістам памперси,бо вони дуже круті ганяти бабок на базарі, а проти хлопа они засранці.

С
снайпер

сектор як у курятні.половина злодіїв аферистів.а працівники міліції мають носити зброю щоб нас захищати

СМ
сарачі менти

тильо людьом зробили "добра" що типирь бояться без зброї винести мусор із хижі,чим так ся бояти ліпше не робити в міліцїї.

С
снайпер

най краще правий сектор пояснить як він проводитьойові навчання в оздоровчому таборі УЖНУ "Скалка" на піставі яких документів!!!

Читайте також