Шаранич відмовився писати заяву на звільнення (+ФОТО, ВІДЕО)

31
14

Шаранич вийшов до людей і заспівав разом з мітингувальниками гімн. Він заперечив всі звинувачення у свій бік але підтвердив, що на активістів відкриті фактичні справи, які не передбачають звинувачення чи якоїсь відповідальності.

Представники Міжгірщини стали вимагати звільнення очільника їх райвідділу Пеци, який за словами людей порушує їх права.

Шаранич зазначив, що про Пецу вже розпочали службове розслідування.

Про своє призначення пан Шаранич сказав, що він призначений в.оо і його можуть затвердити лише після громадського обговорення. Однак писати заяву на звільнення Шаранич відмовився, а організація конкурсу за його словами, у компетенції Авакова.

Після цього Шаранича засвистали криками "ганьба" і він знову замкнувся у приміщенні МВС. Щоб не забували вимоги, активісти знову залишили на стінах МВС свої плакати. 

Тому, Авакову від імені Закарпатського євромайдану пошлють заяву з наступними вимогами:

1. Звільнити Сергія Шаранича.
2. Оголосити відкритий конкурс на посаду очільника МВС у Закарпатській області, як це було у інших чотирьох областях України.

Мукачево.net

Коментарі

8
888

Одним из достойных людей, кто мог бы возглавить Закарпатскую милицию в это сложное для Украины время мог стать В.И. Чепак. Человек, который прошёл майдан в самые горячие дни, активный волонтер помогающий нашим воинам в зоне АТО. Настоящий патриот Закарпатья. А то, что его стараются очернить и привязать к бандиту "блюку", говоря что яко бы Чепак содействовал беззакониям "блюка" в те годы когда руководил Мукачевской милицией умалчивая тот факт, что именно Чепак дважды арестовывал этого бандита доводя дело до суда умалчивают.Это страх тех "блюков и К" которые боятся потерять своё криминальное влияние на Закарпатье. Давайте будем объективными и честными если хотим жить в нормальном европейском обществе.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Ж
Жора

Якшо дивитись на цих активістів то вони чешуть херню, даже і не мають уяви, що таке аправоохоронні органи, а бекають як барани, не було і одного толкового запитання до праціввників міліції, окрім не культурних викриків скоріш за все 99 відсотків активістів постійні скаржники яким нічитм зайнятись окрім незрозумілих для нормальних людей викриків.

С
Справедливість

Шановні земляки! Як кажуть-і сміх і гріх. Я про цих дебілоїдних проплачених прошмандовок, що возомнили із себе і суддю і палача. Ганьба нашому славному Закарпаттю, якщо ця шантропа буде і надалі якимсь чином впливати на ситуацію. По окремих обличчях можна в Берегові діагнози ставити. А, може, весняне загострення пройде само собою. Респект пану Шараничу, так тримати. На всяке шобло уваги не потрібно звертати. Бо їх заказчикам не самодостатній професіонал потрібен на посаді, а їхня прикормлена маріонетка.

1
123

якщо шаранича звинувачують у злочинах пов"язаних з мукачівськими виборами то чого ця громадськість дебільна не піде до всіма на Х-У-Й шанованим пана НУСЕРА і спитає його ким він там був . бо є інформація що це буде наш кадидат в мери висунутий ФАЙТОВ . ЛЮСТРАЦІЮ НУСЕРУ

В
ВасильПЕТЬОВКА

5 школярів, 7 активістів, 10 журналістів і 30 циган (фотки навіть страшно викласти). Оце і вся балогівська акція. Стидно. Нема ніякого креативу. Нудотна, надумана, фальшива імітація...

Z
Zoltan

Поехали бы в Донецк, Луганськ, Харьков...

G
gopa

Дивлячися на цих активістів, хочеться взяти ПРУТ (вербова гілка діаметром 1-1,5 см і довжиною 80-120 см) і ушвакати половину з них по ГУЗИЦІ (п'ята точка). А потім відправити знову до УМВС і послухати, чи будуть вони знімати Шаранича і проводити якісь конкурси.

А
Андрійко

А де члени Вашого комітету (Чепаки, Кепичі, Олахи і вся інша шло йе бень)?

Ч
Чел

Молодец шарик не ведеться на понты

7
7777777

дайте робити міліції свою роботу, бо із за вас і ще із за одного дибіла Володі Путіна ниє у нас порядку. За...ли вже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Б
Балозу

Х...й тобі балого а не Шаранич! І тим бомжам що за 200 гр ходять.

М
Міжгіря

Старого взяточника і курваша Пецу давно треба зняти,лиш хащу краде, ровів з прокурором ігрові автомати, валютчиків, за всьо лиш гроші просять

Н-
нон - сенс

Після цього Шаранича засвистали криками "szegyen" і він знову замкнувся у приміщенні МВС.

Читайте також