Шаранич висунувся через кишенькову громадську раду під наглядом кума (ВІДЕО)

2
14

Засідання відбулося в четвер, 29 травня, і на ньому було підтримано кандидатуру діючого в.о. головного міліціонера краю на цю ж посаду, тільки вже без приставки "виконуючий обов'язки".

У офіційному повідомленні про цей захід, опублікованому на сайті закарпатського МВС, йдеться, що було близько сотні громадських активістів й підібрані відповідні ракурси з засідання. Однак як бачемо на відео, яке опинилося у розпорядженні Мукачево.net, людей було не так багато. Принаймні точно не близько сотні.

Підтвердженням цього є і результати голосування на підтримку Сергія Шаранича: 24 голоси "за", 4 - "утрималося", і це при тому, що Громадська Рада при закарпатському МВС налічує 46 осіб. Крім того, голосуванням майже як Чечетов у парламенті керував кум Сергія Шаранича Сергій Машталір, який є членом громадської ради. 

Коментарі

Ч
читач.

Ще засідання так званої громади проводилось в залі УМВС,щоб великий вельможа,міг все контролювати,і навряд чи це взагалі громада міста,майже загнали пенсіонерів МВС,і зробили кіно. Хто на теперішній час рахується з громадою з люстраційним комітетом,до того-ж останній вже за такий короткий час встиг себе дискредитувати,по перше якісним складом(туди ввійшли люди не зовсім чесні на руку) а по друге,хабарництвом за посади(хто йде на ту чи іншу посаду,плотить хабар люстраційному комітету,щоб оминути люстрацію)Нічого не помінялось,просто кількість хабарників збільшилась.

Д
Данило

Скільки можна терпіти вже це все? За що люди стояли на морозі в Києві, Тернополі, Львові, Ужгороді ? За що гинули і чи цього добивалися ? Хіба за те, щоб цей виродок смів плювати на те, що зараз вимагає народ, його , по суті, роботодавець ? Використовуючі адмін. ресурс і всі ті методи роботи, проти яких ми всі боролися, він дав чітку відповідь на питання " Чи достойнний він кандидат на посаду, за яку вже заплатив?" Не хочу дивитися вже на ці нахабні жирні морди, які ніяк не накрадуться. Хай йде на пенсію і живе у своєму трьохповерховому "честнозаробленому" особняку.

P
PRAVDA

ЄТО ТЕ КТО СЛОМАЮТ ХРЕБЕТ БОЛГАНУ И ЕГО СЕМЕЙКЕ!!! СЛАВА УКРАИНЕ !СМЕРТЬ ВРАГАМ!!!

Г
гецко

Шаранич чоткий пацан але на пенсії. Як його син буде вмитворяти коили старий поц а малий у двараз бульше, одним словом космос.

ЛЙ
Лазар йосип полковник

я тоже там був,то був Зоопарк,І клоунада! і Шаранич з Машталіром тоже оба Поци і клоуни Ратушняковські і Медведчукковські жополизи

С
Сергій

Та Громадська Рада, що нібито представляє купу організацій, не має під собою більше 50 чоловік. Мітинг на їх підтримку ми бачили: купа тітушек біля ОДА в середу. Желізняк і Ко виступали перед отморозками і не ганьбилися. А той факт, що там були присутні Трактор і інші ріовські отморозки показує, ким він оплачувався. 100 чоловік по 200 грн = 20000 грн. Пане Ратушняк, на ці гроші можна сквер побудувати чи дітям у дитбудинок допомогу надіслати. Немає куди гроші правильно діти?

Ч
Чесний

Громадські слухання, а громаду нагнали, оби собі голосувати як треба) Закарпатська тема)

К
колега

Геть того Шаранича вже заберіть, хіба не зрозуміло, що ніхто його не лишить? Протягнути ТАКОГО кандидата, шановна Радо, неможливо. Лишіться дурної роботи

З
Зотов

Железняк - бывший аферюга, всем представляется бывшим СБУшником хотя там и минуты не работал, Машталер - член обкому СДПУ в 2004, кум Шаранича, Харченко - член ОПГ Андриканыча в 90-е, и т.д. Как вам такая ГрРада? и ОНИ кого-то еще выбирают?!? сходили б попам, покаялись, черти косорылые

Й
йончі

всіх поміняти а не всякий продажний зброд рішає за цілу область нахер всі

Х
холокост

Шановна редаукціє терміни кишенькова не варто вживати оскільки можна сказати що люстраційний комітет і ПС в Закарпатті теж є кишеньковий і належитьБалогам тому є достатньо фактів.Давайте просто висвітлюйте інформацію без цих висловів.

ПД
палогови доста

мати пару заступнику, або нач відділів, они рішат булши чим хенерал пуд мікроскопом.

НБ
най буде хоть чьорт

увагу треба звернути на ревізію роботи, як ся начне контрабас, і взятки тогди знимати накуй без пенсії, і погону, а громадські організації, то фуйна, десь они находять гроші на свою діяльність, а гроші ніхто так просто не дасть, їх треба одробити.

С
снк

не можуть бути представники 43 громадських організацій кишеньковими, людине яка це написала є по суті не адекватною, до формування громадської ради Шаранич не мав ніякого відношення, ініціаторами переформатування громадської ради при УМВС ЗО були Білецький і Мацко а потім була створена ініціативна група і т.д.....

Читайте також