Щадей про спробу його зняти: регіональний заколот провалився

8
9

Виконуючий обов'язки мера Ужгорода подякував містянам за підтримку.

- Дякую ужгородцям - сьогодні нам разом вдалося зупинити Ратушняка і його тітушок - регіональний заколот провалився. Головний висновок: Ратушняка і його банду ні за яких умов ніколи не можна допускати до влади. Сьогодні він показав, що яким він був - таким і залишився. В Ужгородців лише один спосіб покласти кінець різним безпредєлам цього "діяча" - ніколи ні на яких виборах більше за нього не голосувати - хай позавчорашні привиди залишаються в минулому і не заважають місту жити. А нам потрібно триматись разом, рухатись вперед і думати про завтрашній день. Слава Україні! - зауважив Віктор Щадей.

Коментарі

М
Маргоша

Та дрищ тот Щадей! Ще і голубий...... якийсь прищоватий головастік вічно в агонії....нич він не зробить і нич не поможе -то пуцвірок балогівський!

Г
Гість

Щадей вроді не бухає, козли)))

Г
Гість

Щадей вроді не бухає зовсім, козли))

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина, що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. В iнтернетi дае об*яви непристойного змiсту. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

С
Саша

Щадей всех Ужгородских спортсменов определил в титушки,так как он против спорта

С
Саша

Щадей всех Ужгородских спортсменов щитает титушками,бо сам любит побухать)))

Ц
цімбор

уже ліпше щадей як оті паскуди !

М
Мукачево

Іди в Донецьк! ане туй х..в занемайся!

Й
йони

добрий Щадей чи не добрий,але ужгородцi повиннi самi обрати собi мера!

Читайте також