Ще 12 військових з зони АТО приїдуть на лікування у Мукачівський шпиталь

12
8

Про це написала волонтер Вікторія Юрик на сторінці у "Фейсбук" спільноти "Допомога пораненим в зоні АТО".

"Сьогодні в Мукачівський госпіталь приїжджають поранені (12 чол.), які були переведені з Харківського госпіталя. В Харківський госпіталь щодня надходять поранені з 128-ки до десяти чоловік, іноді більше.", - написала волонтерка.

"ДЕБАЛЬЦЕВО !!!!!!!!!! Там воюють наші хлопці з 128-ки!!!! Поранені які надходять в Артемівськ, Харків, Київ та інші госпіталю в основному з під Дебальцеве. Волонтери з цих госпіталів не справляються (потреб з кожним днем все більше).  Хлопцям часом навіть не в чому переїхати з одного госпіталю в другий. На сьогоднішній день у нас залишився один з варіантів закуповувати речі на гуманітарках. Потрібне взуття, теплі речі і речі для "переодягнути пораненого". Спасибі всім хто допомагає !!!!!!!
5168 7572 8486 5815 Юрик Вікторія Валеріївна - Благодійний проект "#СвМартін", допомога пораненим",  - пише Вікторія Юрик.

Коментарі

Я
я

Не хочу нагнітати, але те що там робиться очима людини яка там на передових, а не ті що пишуть все гаразд, якй з бліндажів не висовуються 24 години на добу, то воно зовсім все по різному. Ті що сховалися у нас правда все гаразд, ці штабісти, прикрились бійцями і розказують як там все у шоколаді ! Падлюки, вони віддають такі накази що відправляють відразу на смерть. Самі свої сраки ховають. Якщо ти командир, іди з бійцем та будь з ним поряд ! А так сидіти та брехати. Іди штабісту та позбирай фрагменти тих що розірвало , а потім вже інакше може заговоре якщо в псіхушку не попаде.

Д
достало

може вже доста з ніщего населення збирати по 10-20 грн, бо багатії мало приймають учас ть, а може вже пора всім взяти "за яйця" нашу владу і спитати, де вони уже майже рік і на що ЩОДНЯ ТРАТЯТЬ 100 млн. грн. ГА, ко знає, де ті гроші. Ото буде більший ефект і допомога від людей і волонтарів для наших військових, а так ще довго будуть красти.

Г
Голова

Ни, жинка, хай воюють. Це ж гарно!

Ж
Женька

Нехай поскоріше видужують наші хлопці!

Т
таксист

Хлопці прийшли, видів. Скорої не було, димбали на костилях з кінця поїзда. Най скорше одужують !

Ш
Шонію

Недолуга в тебе брехня, дибіле. "начальство", "притулки"...напиши ще "порєбрик")

Ш
Шонi

Cпiлкувався з хлопцями з 128 Бр. - сотні трупів та поранених, все навколо горить і вибухає , допомоги постачання немає, нас кинули як в аеропорту. Начальство пішло кудись, каже для координації дій. Сидимо в притулках не вилазимо, молимося - одна надія на господа нашого.

Я
Я

Вже тут!

Читайте також