Ще 154 тячівці отримали земельні ділянки під будівництво

9
0

Сьогодні, 21 жовтня, у залі Тячівського ЦДЮТ відбулося засідання тридцятої позачергової сесії Тячівської міської ради шостого скликання. У залі зареєструвалися 25 з 30 депутатів.

Найважливішим питанням порядку денного було виділення громадянам земельних ділянок під індивідуальне будівництво у другу чергу. Тому на сесію прийшло чимало тячівців, які потрапили до цього списку, пише tyachiv.com.ua

Нагадаємо, майже місяць тому, 25 вересня, у місті жеребкуванням поділили перші 183 ділянки, розташовані у нових кварталах індивідуальної житлової забудови.

На цей раз землю під будівництво розподіляли між 154 тячівцями, з-поміж яких 11 учасників АТО.

Перед тим, як перейти до жеребкування, депутати проголосували за те, щоб узяти на облік громадян, які подали заяви на отримання ділянки у міжсесійний період, та затвердили списки другої черги.

Відтак бажаючі з залу перевірили, чи відповідає кількість номерків у прозорих скриньках для жеребкування кількості ділянок за списком.

Під час обговорення процедури розподілу ділянок одна з мешканок Тячева запитувала, як можна було потрапити до чергового списку. На що міський голова Іван Ковач відповів так:

Приходьте, коли комісія, дивіться. За десять днів до сесії  у нас на сайті висів список. І комісія працювала усі десять днів після того, як він був опублікований. У вас є депутат. Ми звертались через газету: дивіться на сайт - там є список, якщо щось не враховано – просимо звертатись. Якщо ви рахуєте, що не попали незаконно, приходьте. Ми врахували думки всіх людей, хто був у нас на прийомі.

Затим жеребкуванням між мешканцями Тячева розподілили понад півтори сотні ділянок.

Причому присутні городяни особисто тягнули жереб із номером майбутньої ділянки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також