Ще 2 красені з Закарпаття борються за участь у шоу «Супермодель по-українськи» (ФОТО, ВІДЕО)

51
4

У новому сезоні учасниками популярного проекту мають всі шанси стати і звабливі хлопці із Закарпаття.

Наразі одним з лідерів онлайн-кастингу є 21-річний Артур Сумара з Ужгорода. Хлопця можна впізнати на рекламі вітрин магазинів "Motorsport" у місті Ужгород, Львів, Харків, а ще на 2-х обкладинках журналів і 12 обкладинках книг. Брав участь у Kosice Fashion Week 2015.

Ще один претендент на участь у шоу – 18-річний Саша Резниченко з Мукачева. Вчиться на ветеринара, працює аніматором і офіціантом. Йому не вдалось пройти далі на перед-кастингу в Києві, тому хлопець вирішив позмагатись у онлайн-кастингу.

— Передивляючись попередні сезони я захопився бажанням пройти кастинг і перемогти. І коли дізнався, що 4 сезон проекту буде змішаний, я вирішив, що це мій шанс проявити себе. Дуже засмутився (коли не пройшов перед-кастинг – ред.,) , але я не здався. І ось зараз я в 30-ці кращих онлайн-кастингу і надіюсь на перемогу, - розповів хлопець у коментарі Mukachevo.net.

Земляків можна підтримати на офіційному сайті проекту. Голосування триватиме до 12 березня.

Нагадаємо, учасниками проекту «Супермодель по-українськи» мали намір стати і спокусливі близнюки із Тячівщини.

Коментарі

3
333

Потрібно реально дивитись на речі і не видавати бажане за дійсне. Кожному своє. Як кажуть: "..рожденный ползать летать не может..." Саші потрібно шукати себе в чомусь іншому, направити свої здібності в інше русло. А Артур реально модельної зовнішності, це його стихія. Нехай хлопцям щастить.

І
ІІІІІ

Яся мало не попішав коли увідів ісі одуванчики)))))) А прікол із стінов вообще убив)) раз якісь удерався а пак якісь іскочив))))) І пісня брат, до сльоз прям. затронув онь. по нашому вшитко! мені ся любить! Замок, одуванчики, спортивні штани і прічоска-всьо таге у всіх, обо не хуже чим у сосіда но!) Дай Бог пройдеш)

Б
Бука

Не бачу нічого креативного цікавого чи смішного. унилий. фу

І
Істина

Подивіться на Артура. І на Сашу. Потім знову на Артура і знову на Сашу. Ну тут явно нема про що говорити. Видно ж що дитя на ім'я Сашко, висловлюючись коректно явно не модель. Лице вибачте як у Івана із Сільця. Не розумію як не соромно. Але з іншої сторони від таких треба самовпевненості повчитися- хтось йому сказав шо він гарний і він от бачте не здається:) ахаха невже після реального кастингу він думає що його банальне позування і аля нахмурені бровки когось за душу візьмуть? Спеціально передивишись його фото в соц мережах висновок напрошується сам собою-нічого модельного тут нема: ні лиця, ні постави, ні росту хоча б подібного до модельного. Є пареметри і вони не тільки для дівчат. Немає в ньому нічого що б 'ціпляло'. А те шо на нього дівчата віком 15-ти років ведуться не є признаком того що він модель. Жах буде якщо такий пройде, хоча подивитися на провал буде дуже навіть цікаво:)

Читайте також