Ще 4 вулиці Мукачева отримали цілодобову воду

13
11

Про таку приємність повідомила Мукачівська міськрада.

Як повідомив начальник управління міського господарства Мукачівського міськвиконкому Олег Ціник з суботи в районі вулиць Гвардійська, Ростовська, Стефаника, Робоча вже здійснюється цілодобове водопостачання.

Також відновлено цілодобове водопостачання в районі вулиць Митрополита Володимира та Росвигівська (частково), Береша-Гойди.

На черзі впровадження цілодобового водопостачання в різних мікрорайонах міста.

 

Коментарі

ДІ
До Ігоря

Шановний Ігор читайте уважно - частина Росвигівької та Митрополита Володимира. Ті вулиці на які подається вода з водозабору Мечнікова. А у Вас скоріше за все вода подається з водозабору Кольчино. І зараз щоб подати Вам воду до 24 години тимчасово відключається вода з 15 до 17. Як тільки відновиться дебет скважин водопостачання буде без відключень.

І
Ігор

В Росвигові щодня, в день, на пару годин відключають воду.., а ще радісно звітують що комусь дали круглосуточно, ганьбилися би ... Не водоканал, а бардак

Ч
читач

Ото радість так радість! У Європі люди так радуватися воді не знають , бо у них вода є завжди . Там є повага до споживача і турбота про споживача .

І
Ігор

Дайте нарешті цілодобове водопостачання в район "Підгоряно" , чекаємо на цю "манну небесну" з року в рік !!!

В
Вуйко

У Чiкаго коли буде вода круглосуточно?!!!

НП
не правда

ні на Береша, ні на Гойди вода цілодобово не постачається!!!

В
Водоканал

Аааа та ви які хитрі ми вам воду уключеме круглосуточно а ви кілько води тратите за динь та тілько і будите тратити но може на пару літрів бУлше а наші мотори на насоснів най ху......рять круглосуточно а елетрику палять..... а ми на вас тепер так файно заробляєме а ви хооочете оби ми менше заробляли...позирайся раби які хитрі стааали

Щ
Щаз...

Це з суботи, коли в Росвигові на пів дня взагалі виключили воду. І вже не перший раз, раніше виключали вночі, тепер вдень ще й в неділю. Чи в неділю водоканал теж працює?

М
Мукачівець

Ви в Підгоряни до багатоповерхівок дайте - це ж сотні сімей!

П
Підгоряно

А Підгоряно в цьому тисячолітті дочекається цілодобової води? А то ми лем чуємо , що у нас труби не витримавуть таке щастя!!!!!

М
Мда

А скажите, в центре города когда планируется круглосуточное водоснабжение???

Читайте також