Ще 5-ом працівникам нелегальних гральних закладів Ужгорода загрожує до 12 р в'язниці

11
6

Прокуратура погодила підозру ще 5 учасникам злочинної організації, які забезпечували роботу незаконних гральних закладів в обласному центрі.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що в листопаді правоохоронці викрили злочинне угрупування, яке організувало незаконний гральний бізнес в 4 районах Закарпаття.

У прокуратурі Закарпаття розповідають, що слідчими поліції повідомлено про підозру ще 5-ти закарпатцям – адміністраторам гральних закладів, які незаконно діяли в Ужгороді.

Учасникам злочинної групи підозрюють у вчиненні злочину за ч.1 ст.255 КК України, ч.4 ст.28, ч.1 ст.203-2 КК України.

Так, в ході досудового розслідування зібрано докази того, що підозрювані забезпечували функціонування інтерактивних клубів (з маскуванням під Інтернет-клуб) для проведення азартних ігор на комп’ютерних симуляторах. До їх обов’язків входило пояснення гравцям порядку отримання доступу до незаконних азартних ігор та надання доступу до них. Наразі триває подальше слідство. Встановлюється причетність інших осіб до вказаної протиправної діяльності.

Нагадаємо, 47-річний ужгородця, якого підозрюють у створенні угрупування, взяли під варту на 2 місяці із можливістю вий ти під заставу в розмірі 4 мільйони 34 тисячі гривень.

Двом іншим співорганізаторам слідчими суддями обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застав у розмірах близько 460 тис. грн та 480 тис. відповідно.

Запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту четвертому підозрюваному оскаржений прокуратурою області. Ще один співорганізатор оголошений в розшук, оскільки переховується від слідства.

Коментарі

О
Ооо

Редакція чому не модеруєте коментарі, вони ж явно, не адекватні...

Д1
До 1859

Недоделаний.

М
мова

Чому злодії не в тюрьмі? Не має на це все уродство товариша Сталіна.

ДА
До адрона

Чим ви втiкли вiд росii ? Може кiлькостi шлюх та гастарбайтерiв бiльше? Чи може зарплати стали бiльшими, анiж в росii?

ДН
До нижньої марги

Заткнися тупа шлюхо.

A
Andron

А хозяїнам і хто кришував нич не світить. Страна п....пів, не далеко ви втікли од росії.

Читайте також