Ще дев’ятеро закарпатців стали власниками авто

12
0

19 вересня Іван Балога вручив ключі від спецавтомобілів інвалідам

– Сьогодні вручено ключі від спецтранспорту сімом закарпатцям. Ще двоє краян з певних сімейних обставин не змогли нині  бути присутніми на події. Тож вони отримають ключі від автівок пізніше, – каже Іван Іванович.

– Ці громадяни в окремій черзі, якою опікується Фонд соціального страхування від нещасних випадків, – розповідає Іван Балога. – Торік область отримала 31 такий автомобіль. Нинішніми 9-ма спецмашинами ми ліквідовуємо чергу, яка існувала з 1991 до 2005 року.

За словами першого заступника голови облдержадміністрації, у черзі залишається ще 11 чоловік. Вони будуть забезпечені спецавтомобілями у наступному році.

– Є й інша черга, яку веде головне управління праці та соцзахисту населення облдержадміністрації, – додав Іван Балога. – На жаль, список становить близько 1930 краян. До кінця року по лінії Держбюджету область очікує ще 30 спеціальних транспортних засобів. Звісно, цього недостатньо, бо черга – чимала. Але робитимемо все, щоб її ліквідувати якнайшвидше, повідомили з управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також