Ще одна ДТП на трасі Мукачево-Рогатин: Зіткнулись 3 автівки. Є постраждалі (ФОТО)

13
10

Сьогодні, 19 січня неподалік села Горбок, на трасі Мукачево-Рогатин сталась ще одна жахлива аварія в якій постраждали люди.

Як повідомили в Управлінні патрульної поліції Закарпаття тут зіткнулись вантажівка та ще 2 легкових автомобіля. Унаслідок цієї ДТП постраждало 8 осіб, серед них — троє дітей.

Раніше Mukachevo.net писало про аварію неподалік села Березинка. Тут лоб у лоб зіткнулись мікроавтобус та Volkswagen. Згідно інформації від патрульних у ній постраждало 12 осіб. Серед них — двоє дітей.


Коментарі

О
Олег

до 20.01.2020 00:57 Та хоч як збільшуйте штрафи, як що придурків куча за рулем. Штраф за п'янку який ??? П'яними все одно багато хто дозволяє собі їздити. до 20.01.2020 00:25 Я вас повністю підтримую, бо порушують навіть на очах у поліції. А останні не реагують ніяк в більшості випадків. Ось відео моє з посту гаї, куди дибіл так поспішав, що підрізав мене з права ??? https://youtu.be/xG876lqfj6k

Г
Густи

Еспейс на михайловських номерах?

ДД
До Дiдок

При чому туй полюцiя? Ти розмiр штрафiв за порушення ПДР знаеш? Копiйки. Вiд 50 до 500 грн, в осноаному. То шо, грошi? Треба шоби штрафи були вiд 2000 грн. За перевищення швидкостi на 20км/ч не 50 грн штаф, а 5000. Тодi може шось буде лiпше.

В
Впевнений

треба ловити дебілів за кермом, поки самі живі і ще нікого не вбили

Д
ДідоК

Вся біда не в хорошій якості дороги а в головах котрих гулять вседозволеність - поліції в Україні нема, вести контроль у виконанні ПДР водіями нема кому, ось і аварії смерті і каліцтва і часто невинних людей.

5
555

Осторожно за рульом дорога дуже слизька!

R
Romario

То є сільські дороги - кривуля на кривулі, де не мош їхати більше 70-90 км год, а народ їздить як на автобані - 120-140.

В
Водій

Ще май най літають!!!

І
Іван

Зробили дорогу...нам краще ями по коліна

П
пар

цю трасу треба закрити

Читайте також