Ще одна смерть на Закарпатті: Людина яка померла з інфекцією COVID-19 родом з Рахівщини

10
10

Це вже 10-людина на Закарпатті, яка померла через ускладнення, яке спричинив коронавірус.

Як повідомляє UA:Закарпаття, з посиланням на начальницю департаменту охорони здоров'я ОДА Єлизавету Біров, померла людина пенсійного віку із Рахівського району. Її лікували у обласній клінічній лікарні імені Новака.

Згодом, у групі "Центр протидії коронавірусу. Закарпаття", що у Фейсбук додали, померлий був лікарем з смт.Солотвино.

Нагадаємо, станом на ранок 3 травня на закарпатті виявлено 508 випадків коронавірусної інфекції.

Коментарі

Ю
ю

Йдiть уже нах€р з цим лоховiрусом !!! Де сотнi тисяч трупiв ??? Однi бла бла бла !!! За 2 мiсяцi вна окраiнi померло 2030 людей вiд тубика-Це статистика МОЗУ !!!!!!

ХЗ
хворим знизу

для тих хто в такну: Автралія - то не Австрія, а цілий материк із населенням 25 млн осіб. Якщо брати в співвідношенню населення і кількість нових хворих за останні 10 днів, то у нас ця цифра в 20 разів більша, а це значить, що у нас констатують 20 хворих, а в них за цей час тільки 1. При тому карантин у них зберігається і люди чітко слідують правилам. Спілкувався з місцевими і ніхто не збирається порушувати правила навіть коли ситуація не така критична. Спілкувався з людьми у яких великий будинок і у яких квартирка 30 квадратів - усі сидять на карантині. Саме тому їм вдалось контролювати ситуацію. Думаю ще тиждень посидять і будуть повертатися поступово до нормально життя. А у нас буде бардак, бо кожен робить що хоче. Вчора вже всі без масок ходили.

ХЗ
хворим знизу

не 500 як у нас. Якби 50 - то було-б чудово. І навіть з такою статистикою останні 10 днів Австралія не відміняє карантин.

ХЗ
хворим знизу

Від коронавірусу у мене імунітету може не бути, так само у моїх рідних. Хвороба може протікати з непередбачуваними ускладненнями і люди залишаються інвалідами. Якщо з грипом можна боротись, то з коронавірусом тільки експерментувати. ТО для вас запалення легень - то звична справа і пневмонія - то не катастрофа, бо "з тим люди жиють". Ви ж не ставите собі за мету підкорити Еверест чи навіть Говерлу. Ви ж не ниряєте з аквалангом і взагалі активне здорове життя вас не цікавить. Флаг вам у руки! Ідіть у церкву і лабизайте плащаниці. А розумні люди дивляться на приклади адекватних країн, наприклад Сингапур - 18,205 захворівших і з них 16,779 виздоровіли і 18 померли. 1,408 активних випадків і 22 з них критичні. Подивіться на Австралію ... там останні 10 днів в країні реєструють в середньому 20 випадків, а не 50 як у нас ...

ХЗ
хворим знизу

Поки достовірно говорити про смертність від ковід19 зарано. А такі як ви - знають усе. У вас науково дослідницькі центри маєте у підвалах і все знаєте і давно вивчили. До вашого відому - з грипом рівняти нічого, бо від грипу є дієві ліки і вакцини, а від короновірусу нічого немає поки. Якщо вам накакати на своє здоровя і своїх близьких, ви вакцини ніякі не робите і робити не збираєтесь, якщо від грипу лікуєтесь 50-грамом і літрових упаковках - тоді вам дійсно шо грип шо коронавірус - то все одне. Але є адекватні люди, котрі думають про своє здоровя. Я роблю планово вакцинацію і роками не хворію. А ви хворієте ГРВІ по декілька разів на рік і діти ваші в школу не ходять, або ходять хворі заражаючи інших. НАвіть якщо захворію, то куплю ефективні ліки і буду знати, що вони є в аптеках. Якщо не моєї, то сусідніх країн. Приклад: можна зробити вакцину від вітрянки, можна її ефективно лікувати мадярською мазючкою, а можно просто дати дитині хворіти тижднями і роздерти собі все тіло.

С
Спостерігач

Особисто знаю цю людину, дуже хороший лікар!Співчуття родині. Моя думка, що він підчепив в лікарні і це його добило і так непростий стан

І
Ігор

Померлим був лікар ренгенолог який вже пів року хворів на лейкемію. цей коронавірус велика брехня

*
***

"Проплаченная" информация! Вотб если в свидетельстве о смерти причиной смерти будет назван коронавирус, то есть пациент умер непосредственно от короны, тогда и пишите! Непосредственнео от короны умерших не больше, чем умерших от простого грипа!

Ш
шони

идить нахер з своими тестами.на*обувуть народ

Ч
Чилядник

Ідіт наxyй зі соїм коронавірусом

Читайте також