Ще одна спроба: "Пересічники" влаштували протест перед Верховною радою (ФОТО, ВІДЕО)

11
39

Організатори протесту обіцяють не менше 100 тисяч учасників з усієї України. З'їжджатися на вулицю Грушевського вони почали вже з вечора.

Сьогодні, о 8:00 годині ранку власники авто з іноземними номерами розпочали свою акцію протесту з виконання національного гімну. Акцію проводять під гаслом "За доступне розмитнення кожному українцю".

Наразі заблокована Європейська площа, стоять авто на Парковій, загалом центр Києва стоїть. Автомобілісти припаркувалися на узбіччі, залишивши невелику смугу для спецтранспорту. 

За словами організаторів акції, вони виступають за легалізацію всіх автомобілів з європейською реєстрацією, які вже завезені в Україну, тобто встановлення доступної ставки загальних платежів до бюджету.

Дивіться також: Власникам авто на іноземних номерах готують нові штрафи – аж до конфіскації авто

— Скасування "фальшивих" стандартів Євро-5 при ввезенні та реєстрації б/у автомобілів в Україні. Зробити це як в Європі: Євро-5 і Євро-6 тільки для виробництва нових автомобілів. Для машин з пробігом - тільки техогляд, - заявляють учасники акції.

Також вони вимагають зняти обмеження на перепродаж автомобілів на єврономерах всередині країни.

— Негайно припинити репресії силових структур проти водіїв автомобілів на єврономерах. Повний мораторій на дискримінацію до остаточного законодавчого врегулювання. Також мораторій на репресії з боку ДФС підприємців, які стали жертвами нової системи автоматичного блокування податкових накладних" - заявляють учасники акції протесту.

Раніше "пересічники" вже робили безстрокові акції у Києві. У грудні навіть палили шини під Києвом.

У червні Мukachevo.net писало, що закон України про 342 євро на рік за авто з іноземними номерами все ще можливий.

Дивітья також: Автомобілі на єврономерах в Україні: як проблема сягнула критичного масштабу

Коментарі

Ч
чікош

заборнити вїзд в Укрїну авто сміття з ЄС-най там глам утилізують

СУ
Слава Українець

Ціна українського запорожця - http://www.zaz.ua/models/forza-hb/price.html , (ЗАЗ Forza - Стандартная цена на авто 2015 года выпуска, - 247 507грн , 9600 $), 9600$!!!. Цікаво, яку машину можна купити у Європі за 9000 доларів? Невже гіршу за цього запорожця?

М
МЕР

У нас роблять проблему розмитнити авто нижче стандарту "Євро 5"!!! Чому??? Я особисто пригнав з Австрії в Словаччину авто стандарту"Євро 3" і без проблем розмитнив та поставив на облік за 500 євро(з повним техоглядом,з підтвердженням по базах поліції,що авто не крадене,не в розшуку,не бите)+ 130 євро ОФІЦІЙНА ЄВРОПЕЙСЬКА СТРАХОВКА!!! А словаки живуть "трохи" краще!!! Чому в Білорусі розмитнення - 500 євро?(це факт; мої родичі живуть у Вітебську,і вже років 10 як купують в Європі машини і розмитнюють їх ОФІЦІЙНО ЗА 500 євро).

М
МЕР

До "чікоша" та інших "розумних": Хочете їздити на "лайносах" за ціною нормального авто- вперед!!! Підтримуєте вітчизняний(парашинський) автопром - прапор в руки!!!(статистична справка - за минулий рік продано аж 4300 укр. автівок("лайносів")). Це - капець який показник економічного зростання вітчизняного автопрому.

T
T

Патриот...хто патриот? Чого патриот? Доки порядку не буде в ций краини , де влада хоче щоб вси повимирали, а хто ни- то просто зажрався, де один одного хочуть вид зависти и бидности задушити... То ще тут за патриотизм говорите? Флажком махати в машини на яку няньо у москви заробив Чи в Чехии... Клоуни. "Чудесна нация" - пидтримую. Та за такое як твориться в Украини , то в цивилизованих краинах , на яки ви вси так ривняетесь, то вже б люди на роботи не повиходили б, поки не були б умови для життя НОРМАЛЬНОГО!!! А не...фу, розумни и сами все розумиють а ...ДРУГИМ и доказувати нема що...

2
2

До чікоша. Ви патріот, це відчувається з вашого коментаря, це Ваше законне право, вболіваєте за воїнів Ато, тривожитесь... Питання, а Ви сам є воїном Ато, були на війні? Просто всіх інших людей так агітуєте іти воювати, а самі?

Л
Лоці

Треба почати відмічати дати пересічки на кордоні, щоб поліція могла бачити і тоді через місяць у ваших крадених джіпах будуть нестися кури

Ц
ЦІМБОР

Олексій ,сам ти бидло кончене ! Так ти буде паровати ? А люди молодці , ще раз пишу ,з баригами лиш так і треба .А ко проти ,ото і є жлобьі ! Барьіжні прихвостні !

В
Вася

Люди виступають за нормальну доступну розтаможку, бо такого шкуродерства як у нас нема у нормальних державах. А ви і туй не маєте спільної думки. Чудесна нація!

Н
наш

ще рік тому назад под сякими статтями про пересічників більше було коментів проти автомобілістів... типирь почитавим, уже більше коментів у поддержку пересічників... аж зрадовавимся, шо до людей накониць доходить ош пересічники не з рогами, ай наоборот - молодці хлопці. Они хоть шось роблять, оби йсю систему-обдираловку поламати, ато чиновники вже зовсім обнагліли. Ниже кось писав за техосмотр... а нашо? оби щи платити механікови на лапу оби ти цидолку уписав... чим іномарка з європи хужа за 30-річного добитого жигуля авать москвича? А хлопці молодці - роблять доброє діло. А як би ся добили низької ставки розтаможки, та йсі під*р*си, шо сруть в коментах, маже би перші побігли купувати машини.

Ч
чікош

Іде війна-а ці халявщики-мутять з бляхами,бляхи забрати і дати воєнним-а халявщиків в армію най риють окопи-і там доказують свої права)євро номера верніть в Європу-а нам треба наші Українські!!

В
Вариш

Сомари дале возиться на цуравих перваках ...

МО
Мигаль Олексійови

Альоша а ци ти бив йісь у Кийови пуд Радов нись? мені ся видить, шо нєт, неборе... тобі лиш коломойськое тсн указало што якесь середмістя заблукіровано наглухо та й мигавки поліцшту там блікали.. ци так? громадяне

С
Славик

Хто знає, скільки митники беруть грошей за те, щоб не їздити кожні 5 днів на пересічку. Мушу порахувати, чи вігідно то чи ні.

Б
Бачі

Ще раз для сугубо розумних: На "бляхах", в основному, їздять контрабандисти, які ніде не працюють!!! Я за те, щоб розмитнення на автохлам дорівнювало нулю!!! Але, лише для громадян, які мають ЛЕГАЛЬНІ ЗАДЕКЛАРОВАНІ ДОХОДИ!!! А міліонерів, які НЕЗАКОННО виводять кошти через офшори - саджати до буцегарні. А нєприкосновєнні є лише у Ваших головах, мені особисто по х.., по прикосновенному є...нику бити чи не по прикосновенному.

Л
лоци

срочно пересадити всьу вергону зраду на відчизняні машини

ПТ
пак туй айно

Бачі такийсь розумний гі тута Маріка, кіть бис годен то задушивби сь налогами челядника простого ци так? А тото шобло що по офшорах пряче доходи та й льготи і закони для себе пишить пустиме гет .Нє , бо сисі неприкосновєнні .. Тих коритників роздіти в першу очередь тре шо сидят по 20років а не чоловіка простого..

МЖ
Микола Жовтень

АнтиАвтомайдан розбушувався в каментах! Жаба задушить ;)

Б
Бачі

Усе дуже просто. Треба зробити для громадян України нульові податки на єврохламні автомобілі, але лише для тих, які мають ЛЕГАЛЬНІ ЗАДЕКЛАРОВАНІ ДОХОДИ, тоді ці всі нероби-контрабандисти хоча б зареєструються Фізичними Особами-Підприємцями, та сплачуватимуть мінімальний єдиний податок та соціальний внесок. А то: "кто официально не работает - тот ест.."

В
ва

молодці барси я би тоже там був вік нипозволять мені

Б
Бачі

Завтра збираву люди коло сільради... всі ко не хоче платити податки приєднуйтесь

T
T

Всим Путин перейшов дорогу и Орбан, а то що ВЛАСНА КРАИНА ГЕНОЦИДИТЬ СВОИХ, то нормально...то патриоти вси...то герои....ой люди, не буде добре туй николи. Вчить мови и чухайте...доки на Украину ще не поклали колпак ,як над чорнобильом...щоб по свиту не розходились(((((

РМ
руский мир

путин умер со смиху. шо вам порошенко поможе коли то всі його заводи клеплють оті корита шо продавуться за ціну космос. А КОЛИ ЧОЛОВІК ЗА СВОЇ КРОВНО ЗАРОБЛЕНІ А НЕ НАКРАДЕНІ ЯК У ПОРОШЕНКОВИХ ТАЙ У ЦІЛІВ РАДІ КУПИТЬ ПРОСТИЙ ТА ЙОМУ НЕМОЖ БО НОМЕРА НИТАКІ ДУРДОМ. ЗАДУМАЙТЕСЯ ЛЮДИ У ЧОМУ ПРОБЛЕМА У НОМЕРАХ -??? У НОМЕРАХ ПРОБЛЕМИ НИЙЕ ПРОБЛЕМА У ТОМУ ШО ЗАВОДИ УКРАЇНСЬКІ ПОРОШЕНКОВІ І ЙОМУ ТОТО НЕ НАРУКУ - та най їх поріже на металолом ті машини і заводи як порізали усі ті заводи як розпався союз а порошенко скупив за безцін

НС
нич са не розумію

чом їх щі не обізвали Шатунами, і не арештували?

Ц
Центровський

Молодцi хлопцi. Запалiть ту зРаду вмiстi з тима паразiтами шо в нiв сидять.

1
123

Тих всіх з іноземною реєстрацією хай спочатку на знання ПДР перевірять. Паркуватись не вміють, обгін як хочеться, за сигнал поворота взагалі мовчу. Хайскладуть іспити а потім машини розмитнюють.

Ч
чікош

Всі машини шо є на майдані - зразу на штрафмайданчик,і проблема рішена STOP лівакам-халявщикам)))і скортити пересічку з 5 днів до 2 днів аби нерослаблялися-халявщики))достало

О
Олег

Я не завозив машину i Я кажу тепееер шо законодавствооо Украiни погааанее!!!??? Питання якi????

О
Олег

Чувак в чооом проблема???? Я не маю машини я не завозив нiяку i я за них я пiдтримую iх i iхню думку.. I якшо я пiду там з ними стояти то в чом тодi ТЫ обвиниш МЕНЕ??? Вони роблять це ни лиш для себе а й для будущих людей якi захочуть купити авто! Шо тобi не любиться? Ти катаешся на укр номерах то катайся собi тобi хтось шось каже шоб ти не катався???? В чом проблема??? Вас все усраюе то не лiзьте не всвое дiло для ваз нiчого не змiнитьс будете далiкататись на укр номерахх!

Ц
ЦІМБОР

Молодці люди , по иншому баригьі ни розумівуть ! Нигде такого свинства з розтаможков ни є. А ко дуже проти ,най почитає статтю на йсю тему украинмького політолога Лаптійчука "Кому заважають авто на латвійстких номерах " там себе упознать .

М
Мигаль

lawови і orderовови тай усім таким гі тот -так тому ся і керували бо то законодавство такоє дирявоє гі сито тай достало ушитких тоті їхні пАкращення як не до восьми років ти зроблять , то першу регістрацію плати, тай доказуй по сертифікатах що машина може ся возити по Україні. як не сумашедша розтаможка то євро 5 без права продажі -а нуш уповіш який чорт туй соотвєтствує нормі євро 5 : - може паливно мастильні матеріали? - а вать сервіси тєхобслуживанія? - чи може дороги туй суть на євро 5? Бисьте не віділи в тай раді..

LA
law and order * *

"...челядники хочуть хоть щось поміняти..." , "...хотять справедливості...". Ці, як Ви кажете, челядники як завозили на митну територію України автомобілі керувалися виключно чинним законодавством України і не казали при ввезенні автомобілів, що законодавство України погане...на час ввезення автомобіля на митну територію всім все було добре...чому тоді ніхто не гукав, що законодавство України середньовічне і потребує змін ??? Це все одно, що відкрити фірму, а через деякий час не сплачувати податки, бо вони, буцімто, великі...для чого їх сплачувати? нехай держава зменшить податки, а до того часу нічого сплачувати не будемо...десь так...

7
777

Кожен з цих гівнюків знав що купує та на що йде, а тепер їм не любиться. Самі собі проблему купили і хочуть щоб заних хтось шось рішив. Можна зменшити розмитнення, але в такому випадку зробити обовязковим техосмотр для таких автомобілів, страхування та налог. А тоді і поговоримо.

ДП
давно пора

даже у бацьки Лукашенка нема такої розтаможки як у самуй біднуй країні Еуропи, но самі чинуші то обходят, тямите як Тігіпко мерса оформляв.

Г
Гисть

Та як майдан робити, за...рати столицю бнзсмисленно и безтолково,НО ЗА ГРОШИ- то це герои, а як люди хотять реального чогось,то стайка дикунив... УКРАИНЦИ...ТИПИЧНИ УКРАИНЦИ...:)

М
Мигаль

Іванко, неборе, ймися за розум чоловіче добрий, ти в якій країні проживаєш? Челядники там хоть щось хотять поміняти , що ти учинивісь на ліпше , а нуж упувіш нам туй..

О
Олег

Натура мерзьких людей в тому... Шо якшо iх кинули то вони бажають шоб i всiх остальних тоже.... Як це мерзько.... Шоб такi люди вимерли

О
Олег

I в чом вони дикуеи? Я не розумiю вас.... В тому шо хотять справедливостi? В мене нема машини але я iх пiдтримую тому до вони хочуть справедливостi i за ними правда! Ви всi говорете шо не справедливо шо кось заплатив за розмитнення а хтось хитрий.. Так це вже не правильно бо вас обманула держава вона поступила не справедливо з вами вона винувата а не той хто не Хоче пiдчинитись iй

В
Ваня

Стайка дикунів нероб треба заборонити цей єврохлам

Читайте також