Ще одна спроба закарпатського "Миколая": На КПП "Ужгород" вилучили 182 кг шоколаду (ФОТО)

9
8

Чоловік, керуючи Mercedes заїхав на пункт пропуску сьогодні та обрав "зелений коридор".

Як розповідає Закарпатська митниця Держмитслужби, водій зазначив, що перебував у Чехії по приватних справах, і нічого, що підлягає декларуванню не везе.

Натомість, перевіривши мікроавтобус у нього було виявлено 182 кг шоколаду марки "Toblerone" в асортименті у картонних коробках, місткістю по 2 кг кожна. Всього 91 коробка.

Так як його дії мають ознаки порушення митних правил, на водія було складено протокол, а 174 кг шоколаду вилучено до рішення суду.

Нагадаємо, нещодавно на КПП "Тиса" зупинили чоловіка із великою партією шоколадок, а днями на КПП "Ужгород" в українця вилучили 213 палиць ковбаси.



Коментарі

Ш
Шторм

До нижньої марги . Не відтворяй свій писок на нашого президента Володю Зеленского.

Д
До15:40

Я вижу тебе Штормить: і де ти видиш то * общество що должно расследовать* ти забув як ця країна називається нагадую -УКРАЇНА - в якій править інтерес багатих і їхнє збагачення,а твоє *общество*сіра маса яку багатії водять куди хочуть за мізерні подачки і в бані з молодицями сміються з вас.....

Д
Думка

норм

Ш
Шторм

Никто из журналистов не осмелится зделать жур.розледование о корупции на таможни! Каратеные органы в доле! Я думаю само общество должно расследовать показывать носом тыкать их всех хотябы фото домин и бутиков их в соц сетях публиковать с конкретными фамилиями. Кому что принадлежит и за какие трудовые мозоли так жыруют Хотя нынешние таможники и остальные.вкладывают бабло в недвижимость отели дома и т.д за границе Греция в почете. !

О
Олександр

Всі митники контробандісти навіть зі Словатськоі сторони, до таможеника зі Словатськоі сторони сигарети везуть до нього додому, ті бусики що перевозять людей.

К
Кук

Дибіли ви а не журналісти! То новина??? Іди подивися як живуть митники, провиди журналіське розслідування а не пиши маразм!

3
3?3

Набрався шоколаду як жаба мулу. Рагуль не знав більше що з Чехії ще можна везти?!

ЧА
Чуєш але

на шо надіються сі ділаші-торгаші перед тим як завезти на Україну товар?

Читайте також